HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy F41 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy F41 a fost prezentat oficial

Samsung Galaxy F41

Pare a fi un smartphone dedicat generației tinere, cel puțin după vizualurile publicate de compania coreeană. Samsung Galaxy F41 pare să pună accentul pe un preț cât mai accesibil, dar mai ales pe o autonomie cu mult peste medie. Două caracteristici care par să fie croite pentru publicul tânăr, care petrece foarte mult timp pe telefon. Nu că acesta ar fi un obicei foarte sănătos. Însă aici altul este subiectul discuției.

Telefonul nostru se bazează pe un acumulator cu o capacitate de 6000 mAh pentru partea de autonomie. Acesta se poate încărca (prin USB Type-C) cu maxim 10W. Ceea ce poate fi văzut ca un minus. Ar fi mers o viteză mai mare de încărcare. Însă capacitatea acumulatorului este suficientă pentru peste 24 de ore de redare video. Cel puțin așa spune producătorul coreean.

Samsung Galaxy F41 este construit în jurul unui ecran Super AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli, aspect 19,5:9). În partea de sus acesta are un notch în formă de U, în care își face loc camera foto frontală de 32 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală se mută pe spate, chiar dacă avem un ecran AMOLED. Aici își găselte loc și sistemul de trei camere foto, cu un senzor principal de 64 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 5 megapixeli

La interior avem o combinație de chipset Exynos 9611 cu o memorie RAM de 6 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB, dar în ambele situații există și un slot microSD dedicat. Sistemul de operare este un Android 10 cu OneUI 2.1 peste el.

Prețurile de vânzare pentru Samsung Galaxy F41 încep de la aproximativ 230 dolari. Va fi pus în vânzare în India, acolo unde este produs, însă s-a vorbit și despre o disponibilitate globală.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep