HomeEvenimenteInvitatie la live vlogging: discut lansarea Apple Silicon Mac 'One More Thing'...

Invitatie la live vlogging: discut lansarea Apple Silicon Mac ‘One More Thing’ de diseara cu Razvan, Ionel si Adrian

Diseară Apple lansează noile MacBook-uri Silicon, construite pe ARM și vă invit să urmărim împreună lansarea 'One More Thing' într-un live vlog cu Răzvan Burz, Adrian Boilogu și Ionel Rohneanu.
Diseară Apple lansează noile MacBook-uri Silicon, construite pe ARM și vă invit să urmărim împreună lansarea ‘One More Thing’ într-un live vlog cu Răzvan Burz, Adrian Boilogu și Ionel Rohneanu.

Diseară repet isprava de la lansarea iPhone 12 și o să fac încă un live vlog împreună cu Răzvan Burz (www.burzcast.media), cu Adrian Boiologu (www.boio.ro) și Ionel Rohneanu (www.iSay.ro) în care o să discutăm în direct lansarea ‘One More Thing’ a MacBook-urilor Silicon (bazate pe platforma ARM).

Din punctul meu de vedere ‘One More Thing’ este un eveniment mult mai important decât Apple Watch 6 sau iPhone 12, pentru că e momentul în care o să vedem dacă ideea unui laptop pe ARM (pe care Microsoft o promovează de ceva vreme) are sens pentru publicul larg și în special pentru dezvoltatorii de aplicații. Implicațiile acestei lansări nu vizează doar unificarea platformei Mac cu cea iOS și posibilitatea de folosire a acelorași aplicații pe smartphone/tabletă și laptop, ci mai degrabă viitorul industriei în zona de mobilitate.

Apple a decis să renunțe la Intel și să vină cu propria platformă ARM pe motiv că vrea să unifice platformele macOS și iOS, idee pe care Microsoft și Google o promovează de foarte mult timp pe Windows și ChromeOS, fără prea mare succes.

Lansarea de diseară o să fie un moment pivotal, așa cum a fost introducerea MacBook-urilor pe Intel acum mai bine de 10 ani. Dacă iese și publicul va accepta schimbarea – nu văd de ce fanii Apple nu ar face asta – atunci e un semn pentru Microsoft și Google să mai facă ceva în direcția asta, iar pentru Intel e un semn că a făcut o greșeală imensă atunci când a renunțat să mai dezvolte procesoare pentru smartphone/tabletă.

De asta cred că o să iasă o discuție extrem de interesantă cu Răzvan, Adrian și Ionel, la care vă aștept și pe voi. Intrăm în direct la ora 19:55, cu 5 minute înainte de pornirea evenimentului Apple.

Ne găsiți aici:

Iar stream-ul Apple este aici:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep