HomeFeaturedFocusMoto G 5G prezentat oficial

Moto G 5G prezentat oficial

Moto G 5G

Motorola a prezentat oficial versiunea ceva mai accesibilă de smartphone 5G. Este vorba despre Moto G 5G, o alternativă a variantei Plus care ne-a trecut prin mână și care a făcut o impresie foarte  bună. Sunt destule diferențe între cele două modele, însă se păstrează dimensiunea.

Așadar avem același ecran de 6,7 inchi, cu rezoluție fullHD+ (aspect alungit 21:9). În spatele său însă, de această dată, se ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 750G (în loc de Snapdragon 765G). Însă suportul pentru rețelele 5G rămâne, așa cum lasă să se înțeleagă și denumirea dispozitivului. La nivel de memorii, avem combinații de 4 GB de RAM cu stocare de 64 GB sau 6 GB de memorie RAM cu capacitate internă de stocare de 128 GB.

Revenind la ecran, de această dată este perforat de un singur oficiu, pentru o cameră foto frontală single cu rezoluție de 16 megapixeli.

Pe spate, Moto G 5G propune aceeași dispunere a sistemului foto. Numai că de această dată sunt doar trei camere. Un senzor principal de 48 megapixeli, ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de o cameră dedicată macro de 2 megapixeli. În locul celui de-al patrulea senzor este plasat acum flash-ul LED.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh. Se poate încărca prin intermediul unui USB Type-C cu până la 20W. Sistemul de operare este un Android 10, cu interfața My UX peste el.

Moto G 5G vine în două versiuni de culoare, Volcanic Grey și Frosted Silver. Are un preț de pornire de 300 euro, valabil pentru Europa. Cred totuși că în România va avea un preț ceva mai mic.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep