HomeFeaturedFocusMotorola Moto E7 prezentat oficial

Motorola Moto E7 prezentat oficial

Moto E7

Zona de entry-level de la Motorola se îmbogățește cu o nouă apariție. Moto E7 și-a făcut debutul oficial și devine disponibil pe mai multe piețe europene, la un preț recomandat de 119 euro. Un preț care, cred eu, se va traduce chiar mai blând pentru buzunarele cumpărătorilor pe piața din România.

Ce are de oferit terminalul pentru acești bani? Păi haideți să vedem în cele ce urmează. Nu trebuie să avem așteptări foarte mari, vorbim totuși de un low-budget.

Dispozitivul este construit în jurul chipset-ului MediaTek Helio G25. Memoria RAM este de doar 2 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare este 32 GB. Aceasta din urmă mai spală din senzația de dezamăgire. Și oricum, poate fi mărită la nevoie cu ajutorul unui card microSD.

Toate acestea vor fi ținute în viață de un acumulator cu capacitatea de 4000 mAh. Însă Moto E7 ar trebui să fie capabil de o autonomie pe măsura fraților săi mai mari, pentru că și specificațiile tehnice mai modeste consumă mai puțină energie. Bateria se încarcă cu 10W.

Ecranul care ascunde toate cele enumerate mai sus este un IPS LCD de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli). Are în partea de sus un notch în formă de picătură, în care își face loc o cameră foto frontală de 5 megapixeli.

Pe spate avem un sistem dual camera. Poate părea relativ simplu, dar surprinde plăcut senzorul principal de 48 megapixeli. Este ajutat de o cameră macro de 2 megapixeli. O combinație cel puțin interesantă. Tot pe spate  se găsește și cititorul de amprentă digitală.

Motorola Moto E7 are șanse să facă ceva vânzări. Are de partea lui argumentele autonomiei și al prețului mic. De văzut dacă acestea două vor fi suficiente.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep