HomeFeaturedFocusStiati ca in PowerPoint aveti poze stock free? Si acum si materiale...

Stiati ca in PowerPoint aveti poze stock free? Si acum si materiale video.

Serviciul Office 365 oferă abonaților acces la materiale foto stock pentru folosirea în PowerPoint, iar mai nou există și materiale video disponibile în același regim.
Serviciul Office 365 oferă abonaților acces la materiale foto stock pentru folosirea în PowerPoint, iar mai nou există și materiale video disponibile în același regim.

Dacă nu știați încă, utilizatorii serviciului Office 365 au acces la poze stock din diverse domenii, pentru a le folosi în prezentările PowerPoint. Le găsiți dacă mergeți în meniul Insert/Online Pictures și alegeți ce vă interesează. Pozele sunt grupate pe mai multe categorii, de la animale, fundaluri, baloane, plajă, familie, întâlniri, bani și până la muzică, prieteni, flori, pești artificii. Toate sunt oferite din baza de date Bing și pot fi folosite gratuit de către cei ce au un abonament Office 365.

De curând Microsoft a anunțat că biblioteca Premium Creative Content crește, fiind adăugate și materiale video. În felul acesta utilizatorii au acces la o gamă mai largă de conținut util pentru prezentări.

Materialele video se pot adăuga din PowerPoint, Insert/Videos și apoi Stock Videos.

Există însă o limitare: pentru moment opțiunea e disponibilă doar utilizatorilor de PowerPoint Win32 (?!) cu versiunea 2012. Adică doar pentru cei ce folosesc versiunile antice de Office, dar au abonament Microsoft 365.

Mi se pare cel puțin ciudată decizia Microsoft de a oferi acest tip de conținut pentru o versiune veche de PowerPoint în timp ce noile Office 2016 și Office 2019 nu au încă așa ceva. Probabil că în curând opțiunea va veni și către acestea.

Concluzia este că dacă aveți nevoie de ceva materiale video faine pentru prezentări va trebui să instalați cuma PowerPoint 2012 Win32 și să extrageți de acolo clipurile dorite.

Ca să știți.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep