HomeFeaturedFocusXbox Series X nu scoate fum, doar trolii isi fac de lucru

Xbox Series X nu scoate fum, doar trolii isi fac de lucru

Ieri au apărut pe YouTube și Twitter mai multe materiale video (fake) în care erau arătate consolele Xbox Series X care scoteau fum.
Ieri au apărut pe YouTube și Twitter mai multe materiale video (fake) în care erau arătate consolele Xbox Series X care scoteau fum.

De ieri utiliatorii au început să primească consolele Xbox Series X și odată cu ele au venit și primele fake-uri legate de faptul că acestea s-ar încinge și ar scoate fum. Ideea din spate este să îi facă celebri pe cei care le-au creat și să arunce o umbră de îndoială asupra performanțelor/fiabilității noilor console Microsoft – bine, războiul AMD vs Intel, Android vs iOS sau PlayStation vs Xbox este unul etern și va avea mereu adepți.

Faza tare este că de fapt fumul văzut în consolele Xbox Series X are o explicație simplă: indivizii suflau vaporii de la vap pe consolă și pe urmă filmau glorioși rezultatul.

E bine să ne mai și distrăm, doar că dacă vă vin idei similare, aveți grijă ca nu cumva să stricați cu adevărat consola.

Microsoft s-a distrat și a comentat simplu: ”nu e o idee bună să suflați fum în noile console Xbox Series X”.

În teorie este însă posibil ca noile console sa aibă probleme de acest gen, mai ales că în momentul de față sunt cele mai rapide console de pe piață, surclasând noua generație PlayStation 5. Mai ales că există ventilatoare puternice puse în interiorul consolei.

Iar asta a dus la un alt fake: poți ține o minge de ping-pong pe aerul suflat de ventilatorul de pe Xbox Series X:

Până una alta, nu puneți botul la toate fake-urile de pe Internet.

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep