HomeFeaturedFocusXiaomi Poco M3 anuntat oficial, vine si in Romania

Xiaomi Poco M3 anuntat oficial, vine si in Romania

Poco M3

Frumos ar fi fost să îi spunem doar Poco M3, pentru că entitatea din spatele său profită de orice ocazie pentru a puncta că s-a desprins de Xiaomi încă din luna ianuarie a acestui an și că este o companiei independentă. O contrazice puțin faptul că se folosește aceeași interfață software MIUI 12. Și sunt și alte elemente care induc totuși o legătură strânsă. Dar cred că mai important este că avem un telefon cu un raport preț/specificații foarte atractiv, care va putea fi accesat inclusiv de la noi.

Specificatii tehnice Poco M3

Terminalul se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 662 cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. În oricare din situații, există și posibilitatea extinderii prin microSD.

Ecranul cu care este echipat Poco M3 este un IPS LCD de 6,53 inchi și rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli, aspect 19,5:9). În partea de sus acesta are un notch în formă de picătură, pentru o cameră foto frontală de 8 megapixeli.

Pe spate găsim un sistem de trei camere foto, dispuse într-un modul cu design interesant, prelungit pe toată lățimea terminalului. Un fel de semnătură Poco, eu unul nu am mai văzut până acum așa ceva. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli și este ajutat de două camere de câte 2 megapixeli fiecare (macro și adâncime).

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire a telefonului.

Un acumulator cu capacitatea de 6000 mAh reprezintă un argument forte al lui Poco M3. Se poate încărca cu 18W și poate încărca la rândul lui și alte dispozitive. Sistemul de operare este un Android 10 cu MIUI 12 peste el.

Prețul de vânzare, valabil pentru Europa, este de 149 euro sau de 169 euro, în funcție de varianta de memorie internă aleasă. În România va putea fi găsit pe eMAG.ro, la prețuri de 649 lei, respectiv 699 lei, după 7 decembrie.

via Poco

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep