HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A12 si Galaxy A02s prezentate oficial

Samsung Galaxy A12 si Galaxy A02s prezentate oficial

Samsung Galaxy A12

Samsung Galaxy A12 și Galaxy A02s sunt primele telefoane din seria Galaxy A pe care compania coreeană se va baza în 2021. În același timp sunt cele mai accesibile telefoane smart din portofoliul producătorului coreean și au șanse să se miște destul de bine în ofertele operatorilor. Par construite pentru acest tip de canal de distribuție, acolo unde pot ajunge să fie oferite chiar gratuit la încheierea unui contract de servicii cu operatorii respectivi.

Samsung Galaxy A12

O să începem cu telefonul ceva mai atractiv din perspectiva specificațiilor tehnice. A12 este construit în jurul unui chipset MediaTek Helio P35 și vine în mai multe configurații de memorie. Capacitatea internă de stocare poate fi de 32 GB, 64 GB sau 128 GB, iar memoria RAM este de 3 GB, 4 GB sau chiar 6 GB.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui ecran IPS LCD de 6,5 inchi și rezoluție HD+. Samsung Galaxy A12 adoptă designul cu notch în formă de picătură. Acolo își face loc o cameră foto frontală de 8 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Pe partea din spate se găsește un sistem de patru camere foto. Destul de interesant la acest nivel de preț. Avem un senzor principal de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 5 megapixeli și de două camere de 2 megapixeli. Una dedicată macro și un senzor de adâncime.

Un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh (și suport pentru încărcare de 15W) și un Android cel mai probabil 10, cu promisiune de 11 completează lista de specificații tehnice pentru Samsung Galaxy A12. Un telefon ce va fi pus în vânzare începând cu luna ianuarie a anului viitor, inclusiv în Europa, la prețuri care încep de la 179 euro.

Samsung Galaxy A02s

Galaxy A02s pe de altă parte, păstrează același ecran IPS de 6,5 inchi și aceeași rezoluție HD+. Notch-ul este identic, dar camera foto frontală este de doar 5 megapixeli. Pe spate avem un sistem de trei camere foto, cu 13 megapixeli senzor principal, 2 megapixeli senzor de adâncime și 2 megapixeli macro.

În mod plăcut surprinzător, se păstrează același acumulator de 5000 mAh cu suport pentru încărcarea rapidă 15W.

Galaxy A02s va veni o lună mai târziu, în februarie, la preț de 150 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep