HomeFeaturedFocusAndroid 11 cu OneUI 3.0 a sosit pe Galaxy S20

Android 11 cu OneUI 3.0 a sosit pe Galaxy S20

Android 11 cu OneUI 3.0

Tocmai am primit update-ul de Android 11 cu OneUI 3.0 pe un Samsung Galaxy S20+ cumpărat de la Vodafone. Mă rog, mai corect ar fi primit pentru fidelizare, că nu am plătit nimic pentru el. Iar update-ul respectiv a venit ieri, l-am instalat și am vrut să treacă o primă zi de utilizare până să vă scriu despre el.

Și asta pentru că la ultima trecere majoră de la o versiune la alta a sistemului de operare, pe un Galaxy S9+, de la Android 9 la Android 10, am avut probleme mari cu autonomia. În sensul în care telefonul se oprea și la 15% baterie rămasă. Au fost remediate la un update ulterior, cam la două luni distanță. Ăsta este și motivul pentru care am ezitat puțin să fac acum trecerea la 11, pe S20+. Dar am făcut-o, cu inima cât un purece. Și, după mai bine de 24 de ore, probleme cu atonomia par să nu mai existe.

Update-ul de Android 11 cu OneUI 3.0 are cam 2 GB. Așa că este nevoie de puțină răbdare sau de un semnal bun (și un abonament pe măsură). Vedeți câteva capturi de ecran, before and after.

Cel puțin la o primă vedere, sunt schimbări destul de vizibile. La aplicația de telefon și contacte, la sistemul de notificări, la meniul de notificări, vedem o altă grafică, cu modificări destul de însemnate. Pentru un feedback ceva mai amplu, am nevoie de mai mult timp. Sunt multe alte îmbunătățiri pe care compania coreeană le declară acolo în descriere și pe care aș vrea să le verific punctual, în timpul utilizării ulterioare.

În plus, avem acum și update-ul de securitate ( security patch) la nivel de 1 decembrie 2020.

Dacă nu ați primit notificarea de update de Android 11 cu OneUI 3.0 pe familia de telefoane Galaxy S20, puteți să verificați dacă nu cumva este disponibilă. Mergeți în Settings, în meniul Software Update (eu am setată limba engleză). Acolo vedeți dacă este disponibilă o actualizare pentru dispozitivul vostru.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep