HomeFeaturedFocusiOS 14.3 tocmai a fost lansat de Apple. Aflati ce e nou!

iOS 14.3 tocmai a fost lansat de Apple. Aflati ce e nou!

Apple lansează iOS 14.3 cu o grămadă de bugfix-uri și funcția ProRAW.
Apple lansează iOS 14.3 cu o grămadă de bugfix-uri și funcția ProRAW.

Aseară a ieșit update-ul iOS 14.3 care vine să repare câteva probleme importante descoperite în iOS și aduce suportul pentru Apple Fitness+ și extinde funcționalitatea noilor modele iPhone 12 Pro prin funcția ProRAW.

E bine că Apple continuă să repare din bug-urile iOS 14 (deși până acum ar cam fi trebuit să fie reparate toate), inclusiv pe cele legate de imposibilitatea afișării notificărilor sau nefuncționare app folders sau incompatibilitatea cu încărcătoare wireless non Apple. Toate astea ar trebui să fie reparate acum, iar în plus posesorii noilor iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max să se poată bucura de opțiunea de salvare a pozelor în formatul ProRAW. În felul acesta pozele pot să fie prelucrate cu mai multe informații, fără pierdere a calității – că doar lumea dă 1300 EUR pe un smartphone ca să îl folosească să facă poze faine.

Pentru modelele mai vechi de iPhone (adică de la 6s încoace) este introdusă posibilitatea de inversare a pozelor făcute cu camera selfie.

Și pentru că tocmai a anunțat AirPods Max, iOS 14.3 aduce suportul software pentru folosirea acestui nou set de căști.

Pentru utilizatorii din SUA este interesant și serviciul Apple Fitness+ care primește o aplicație nouă, suport de antrenament cu materiale video și abonamente pentru Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelandă, UK și SUA.

În acest moment iOS 14.3 este cel mai important (și mare) update de la lansarea iOS 13, plină de bug-uri ca de obicei. De aceea ar fi indicat să puneți cât mai repede update-ul. Are doar 740 MB.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep