Doar pentru audiofili: casti AirPods Max pentru 108000 USD, pentru ca se poate!

0
Da, ați citit bine: căști Apple AirPods Max la 108000 USD, realizate din aur de către Caviar. Doar pentru audiofili.
Da, ați citit bine: căști Apple AirPods Max la 108000 USD, realizate din aur de către Caviar. Doar pentru audiofili.

Rușii de la Caviar continuă experimentele cu produse Apple pe care le reconfigurează, cu mult aur și probabil ceva diamante, servindu-le snobilor. Că peste tot prin lume se regăsesc dinăștia, nu doar prin Europa de Est. Iar cel mai nou produs din listă este reprezentat de un set de căști Apple AirPods Max, în mai multe variante de culoare, una dintre ele fiind Gold White – care pe lângă mult aur mai are și ceva piele de crocodil.

După cum puteți vedea, produsul este unul care nu arată rău, asta e clar. Pielea albă de crocodil contribuie decisiv la obținerea unui sunet de calitate maximă.

Pe lângă varianta White mai există și una Black, dacă pielea albă de crocodil nu vă atrage.

După cum spune Caviar, ”va fi imposibil să nu fiți remarcat dacă veți avea acest dispozitiv splendid, creat pentru cei ce vor să își pună în valoare unicitatea și vor să fie cei mai buni”.

E clar, nu?

Iar pentru toate astea nici nu scoateți mult din buzunar: 108000 USD. Căștile vor fi aduse pe piață în 2021, dar dacă v-am trezit interesul, puteți să îl comandați deja aici. Grăbiți-vă, ca va fi doar o singură bucată din fiecare culoare!

Și nu uitați că pentru prețul potrivit mai puteți să adăugați și voi niște detalii, Caviar vă oferă opțiunea asta.

Lăsând gluma la o parte, e clar că sunt oameni care caută astfel de produse iar Caviar nu face altceva decât să le ia banii. Și nu e deloc un business rău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here