HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A32 5G trece prin Geekbench

Samsung Galaxy A32 5G trece prin Geekbench

Samsung Galaxy A32 5G

Samsung Galaxy A32 5G este un smartphone destul de important, cu un rol foarte clar. Va fi cel mai ieftin telefon 5G cu care compania coreeană se va îndrepta către publicul său anul viitor. Tocmai de aceea, dincolo de atenția care i se va acorda, va avea o poziție privilegiată și în ofertele operatorilor de telefonie mobilă. Samsung are o relație foarte bună cu aceștia. Iar în strategia operatorilor, argumentul 5G este unul de bază (încă), la care publicul pare să percuteze. Combinat cu prețul mic, par să ofere o soluție câștigătoare.

Tocmai datorită acestui rol, importanței pe care o va avea dispozitivul în portofoliul de smartphone Samsung din 2021, coreenii par deciși să nu lase nimic la întâmplare. Motiv pentru care telefonul este testat intens în diferite aplicații de benchmarl. A ajuns și în Geekbench (după vizita la FCC), acolo unde a lăsat la vedere câteva detalii tehnice. O adevărată încântare pentru ochii curioșilor.

Am aflat astfel că Samsung Galaxy A32 5G va fi construit în jurul unui chipset MediaTek Dimensity 720G. Responsabil cu suportul pentru conectivitatea 5G. Procesorul va fi ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Cel mai probabil, capacitatea internă de stocare va fi de 64 GB și va putea fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Din fericire, ca o mare bilă albă, telefonul va fi echipat cu Android 11 încă din cutie. Probabil cu tot cu interfața OneUI 3.0 peste el.

Alte surse vorbesc despre un ecran de 6,5 inchi, cu rezoluție fullHD+, care va avea în partea de sus un notch pentru camera foto frontală. Pe spate se va găsi un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 48 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală va fi plasat lateral, așa că ecranul ar putea fi un IPS LCD (Super AMOLED ar presupune costuri de producție mai mari).

Deocamdată acestea sunt detaliile care se cunosc despre Samsung Galaxy A32 5G. Suficiente (alături de scorul din Geekbench), cât să se vadă că terminalul se va achita cu brio de cerințele venite din partea unui utilizator mediu de Android.

via SamMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep