AcasăFeaturedFocusSolutii smart home cu Valena Life/Allure si Netatmo

Solutii smart home cu Valena Life/Allure si Netatmo

Legrand lansează în România cea mai simplă soluție completă pentru case inteligente, Valena Life/Allure with Netatmo.
Legrand lansează în România cea mai simplă soluție completă pentru case inteligente, Valena Life/Allure with Netatmo.

Văd că pe final de 2020 primesc tot mai multe detalii/invitații de a testa soluții smart home ce există pe piața din România. Cel mai recent comunicat de presă spune că ”Legrand lansează cea mai simplă soluție completă pentru case inteligente, Valena Life/Allure with Netatmo”.

Adică soluția Valena Life/Allure with Netatmo (continuarea popularei serii Valena, recunoscută pentru mecanismul inovator In’Matic, rezultat al multor ani de cercetări, studii de piață și teste reale pentru a face instalarea și întreținerea mai ușoare și mai confortabile, precum și pentru a optimiza performanța electrică) este comercializată de Legrand. Valena Life/Allure with Netatmo, este cea mai simplă soluție completă pentru case inteligente, instalarea realizându-se extrem de ușor, fără a fi nevoie de intervenții majore în structura sau finisajele deja existente ale casei.

Astfel, orice priză sau întrerupător standard poate fi înlocuit(ă) ușor cu o priză sau un întrerupător conectat(ă) din această gamă. Mai mult, întrerupătoarele fără fir pot fi aplicate oriunde, pentru că acestea permit repoziționarea. După montarea ușoară, care poate fi făcută chiar și de utilizatori, Valena Life/Allure™ with Netatmo le va permite locuitorilor casei să controleze iluminatul, storurile și electrocasnicele, atât local cât și de la distanță prin intermediul unui întrerupător, al aplicației Home + Control (de pe telefon sau tabletă), dar și prin voce prin intermediul asistenților vocali Siri, Google Assistant și Alexa.

Valena Life/Allure with Netatmo este o soluție ce permite atât controlul nevoilor comune tuturor locuințelor (iluminat, prize, storuri) cât și nevoile complementare prin adăugarea altor produse conectate (termostat, interfon, cameră video).

 „Casele conectate sunt o realitate a zilelor noastre, iar faptul că Legrand le-a conectat și cu tendințele în design interior, odată cu gama Valena Life/Allure with Netatmo, arată încă o dată angajamentul companiei de a răspunde nevoilor utilizatorilor săi. Suntem mândri că suntem jucători cheie pe piața locală de smarthomes și ne dorim să le oferim în continuare clienților noștri inovație, calitate dar și design modern, atributele principale ale noii game pe care le vor putea alege pentru casele lor. ” a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Pentru o locuință conectată, utilizatorul are nevoie de pachetul de bază ce include: controlerul cu priză conectată, întrerupătorul principal fără fir Acasă/Plecat și aplicația Home + Control. Pachetul de bază și pachetele suplimentare pot fi achiziționate separat și integrate ușor, chiar și în mai multe etape.

De reținut și că Valena™ Life/Allure with Netatmo este compatibilă cu cele mai cunoscute produse și platforme, precum Apple HomeKit, Google Home, Amazon Echo, Somfy, Bubendorff, Netatmo sau IFTTT, permițând chiar și adăugarea de produse de la terți în sistem pentru perfecționarea funcționalităților.

Detalii mai multe găsiți pe legrand.ro.

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro