HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S21 cu Snapdragon 888 si 8 GB de RAM trece...

Samsung Galaxy S21 cu Snapdragon 888 si 8 GB de RAM trece prin Geekbench

Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 este viitorul vârf de gamă al companiei coreene. Un telefon care va fi echipat, cel puțin în varianta pentru Statele Unite, cu un chipset de la Qualcomm. Varianta de top, Snapdragon 888. Noi europenii vom primi versiunea cu Exynos. Însă pentru prima dată este posibil ca aceasta să fie ceva mai puternică, așa că în sfârșit această strategie a coreenilor ar putea să ne bucure.

Un astfel de dispozitiv S20 cu Snapdragon 888 a trecut deja prin Geekbench. Este un posibil semn că producătorul coreean pare decis să respecte planul cu lansarea noii generații mai devreme decât de obicei. Zvonurile conform cărora vom vedea noile telefoane pe 14 ianuarie capătă tot mai multă consistență.

Samsung Galaxy S21, modelul standard care a trecut prein Geekbench, este echipat cu o memorie RAM de 8 GB.

Dacă judecăm după scorurile obținute, putem spune că mai sunt totuși de reglat multe la dispozitiv, pentru că nu sunt foarte spectaculoase.

Știm și cam cum vor arăta noile telefoane. Asta grație celui mai recent material generat pe calculator pe baza zvonurilor și a speculațiilor precedente.

Sunt deja la a cincea generație de Galaxy S. Am început cu un Galaxy S7. În prezent am un Galaxy S20+. Sunt foarte curios cum va arăta Samsung Galaxy S21 și mai ales care va fi plusul de performanțe pe care îl va aduce saltul la noua generație.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep