HomeMobileAndroidVideo: prima comparatie dintre Galaxy S21 si iPhone 12 Pro

Video: prima comparatie dintre Galaxy S21 si iPhone 12 Pro

Un prototip a ceea ce se crede că este viitorul Samsung Galaxy S21+ comparat cu iPhone 12 Pro.
Un prototip a ceea ce se crede că este viitorul Samsung Galaxy S21+ comparat cu iPhone 12 Pro.

Zilele astea am asistat la o avalanșă de leak-uri cu Samsung Galaxy S21, cel mai recent dintre ele fiind o comparație video între varianta Galaxy S21+ și iPhone 12 Pro în care putem vedeam mai îndeaproape asemănările și deosebirile. Pentru că de obicei Samsung are grijă să țină secretul cât mai mult timp mă gândesc fie că nu vorbim despre varianta finală a lui Galaxy S21+, fie că e un leak controlat de Samsung ca să atragă puțin atenția nehotărâților și să le spună să nu ia încă iPhone, pentru că S21+ e interesant.

Spatele lui Galaxy S21+ ne prezintă o carcasă mată, posibil din plastic și nu din sticlă. Totodată, cele trei camere de pe Galaxy S21+ sunt puse vertical, așa cum ne-a obișnuit Samsung.

Partea din față este interesantă, unde vedem gaura pentru camera selfie și marginile subțiri ale display-ului. În ceea ce privește dimensiunile, aparatele par să fie similare.

Materialul video insistă pe display, numai că vorbim de o calitate proastă a filmării așa că nu ne putem face o idee despre ce și cum. Ar fi fost interesant să vedem ceva detalii legate de performanță.

Avem însă un al doilea material video în care apare Galaxy S21+ și un prim test:

https://www.youtube.com/watch?v=_Lf3p_1m4NE&feature=emb_title

Așa, după o trecere scurtă peste aspect și display, ce părere aveți despre Galaxy S21+? Dacă e să fie adevărat, eu mă bucur că Samsung vine cu un suflu nou la nivel de aspect.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep