HomeFeaturedFocusDetalii tehnice si fotografii clare cu Samsung Galaxy S21, S21+ si S21...

Detalii tehnice si fotografii clare cu Samsung Galaxy S21, S21+ si S21 Ultra

Samsung Galaxy S21

Mai este aproximativ o lună de zile până când compania coreeană va lansa mult așteptata generație nouă de flagship-uri. Samsung Galaxy S21, Galaxy S21+ și mai ales Galaxy S21 Ultra sunt telefoane care setează noi standarde pentru piața de smartphone. Așa că este normal ca atenția opiniei publice să fie atrasă irezistibil de acest subiect.

Dincolo de specificațiile tehnice ale acestor dispozitive, care au fost subiectul mai multor runde de leak-uri, avem acum și câteva imagini generate pe calculator, de calitate foarte bună. Ele vin dintr-o sursă credibilă, cu un istoric foarte bun. Din ele putem să observăm și câteva elemente de design definitorii pentru noua serie de vârfuri de gamă.

Samsung Galaxy S21 Ultra, ca să începem cu cel mai puternic dintre cele trei telefoane, va avea un ecran protejat cu sticlă curbată. Și pe spate va avea tot sticlă, trăsătură care îl va defini în comparație cu frații săi.

Va avea un ecran cu diagonală de 6,8 inchi, capabil de o rată de refresh de 120 Hz. Inclusiv la o rezoluție de 1440+p, ceea ce reprezintă o premieră. Se va baza pe chipsetul Exynos 2100 sau pe Snapdragon 888. Va avea două variante de memorie, una cu 12 GB de RAM și 256 GB capacitate internă de stocare și una cu 16 GB de RAM și 512 GB memorie internă. Va fi ținut în viață de un acumulator de 5000 mAh, cu suport pentru încărcarea rapidă de 25W.

Modulul său foto, cu un design nou, uniform la toată seria, va conține patru camere foto, un senzor 3D ToF și un LED flash. Senzorul principal are o rezoluție de 108 megapixeli. Va fi însoțit de un ultrawide de 12 megapixeli și de două camere telephoto de 10 megapixeli fiecare. Una de tip periscop, cu zoom optic 10x și una normală, cu zoom 3x.

Așa cum s-a mai zvonit, se pare că Samsung Galaxy S21 Ultra va oferi suport pentru S Pen.

Galaxy S21+ vine cu plastic pe partea din spate. Sticla care protejează ecranul este de această dată plată. Ecranul este de 6,7 inchi și rezoluție fullHD+. Rata de refresh se păstrează. Se bazează pe aceleași două variante de chipset și va avea acum o baterie de 4800 mAh. Încărcarea rapidă de 25W rămâne.

Pe spate are acum doar trei camere foto. Un senzor principal de 12 megapixeli, unul ultrawide cu aceeași rezoluție și unul de 64 megapixeli, capabil de zoom hibrid 3x. LED flash-ul este acum în afara modulului foto.

Ajungem și la Samsung Galaxy S21. Cel mai mic dintre cei trei frați. Sistemul de camere este identic cu cel de pe Galaxy S21+. Memoria RAM este însă de doar 8 GB. Păstrează aceleași versiuni de chipset. Display-ul este puțin mai mic, cel mai probabil 6,5 inchi.

Avem la îndemână și fotografiile. Așa că aș spune că pentru momentul apariției oficiale nu prea mai sunt multe secrete.

Capătă tot mai multă consistență zvonurile care spun că, după modelul Apple, familia Galaxy S21 nu va mai avea în cutie încărcătorul și căștile.

În poze vedem și variantele de culoare în care va fi disponibil fiecare model din seria Samsung Galaxy S21.

via LetsGoDigital

1 COMENTARIU

  1. […] Zilele astea am asistat la o avalanșă de leak-uri cu Samsung Galaxy S21, cel mai recent dintre ele fiind o comparație video între varianta Galaxy S21+ și iPhone 12 Pro în care putem vedeam mai îndeaproape asemănările și deosebirile. Pentru că de obicei Samsung are grijă să țină secretul cât mai mult timp mă gândesc fie că nu vorbim despre varianta finală a lui Galaxy S21+, fie că e un leak controlat de Samsung ca să atragă puțin atenția nehotărâților și să le spună să nu ia încă iPhone, pentru că S21+ e interesant. […]

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep