HomeFeaturedFocusAm fost reconfirmat Windows Insider MVP pentru inca un an!

Am fost reconfirmat Windows Insider MVP pentru inca un an!

Tocmai ce am fost confirmat Windows Insider MVP pentru încă un an de către Microsoft.
Tocmai ce am fost confirmat Windows Insider MVP pentru încă un an de către Microsoft.

Este o plăcere să vă anunț că am fost reconfirmat de Microsoft drept Windows Insider MVP pentru încă un an. Este al șaselea an consecutiv în care primesc titulatura de Windows Insider MVP din partea Microsoft, ca o recunoaștere a activității mele din zona de tehnologie Windows prin care ajut comunitatea să înțeleagă și să folosească mai eficient sistemul de operare Microsoft.

De la începutul anilor 90, de când am făcut cunoștință cu calculatoarele, am fost pasionat de domeniu și mi-a făcut plăcere să îi ajut pe cei din jur să beneficieze la maxim de tehnologie. Acesta a fost și motivul pentru care am intrat în echipa revistei CHIP și am scris sute de pagini de articole despre cum se poate folosi mai bine Windows-ul și aplicațiile importante ce funcționează cu el. După 30 de ani sunt încă pasionat de treaba asta și dovada cea mai bună este că vă ofer zilnic articole pe acest site.

Mă bucur să continui să fac parte din această comunitate, alături de alți oameni la fel de pasionați ca și mine. De-a lungul timpului, în România am fost doar 3 MVP pe zona de Windows: Cosmin Tătaru, Ciprian Rusen și eu. Cosmin s-a retras, am mai rămas doar Ciprian și cu mine.

Îmi propun să continui să fac acest lucru și în 2021 și să ajut la dezvoltarea tehnologiei și informarea celor ce doresc să o folosească.

Stați pe aproape și citiți-ne în continuare!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep