HomeFeaturedFocusFirmware nou pentru Huawei Watch GT2 Pro: 10.1.3.40

Firmware nou pentru Huawei Watch GT2 Pro: 10.1.3.40

Ceasul smart Huawei Watch GT2 Pro a primit un nou update de firmware (10.1.3.40) ce vine cu îmbunătățiri de performanță și o funcție nouă.
Ceasul smart Huawei Watch GT2 Pro a primit un nou update de firmware (10.1.3.40) ce vine cu îmbunătățiri de performanță și o funcție nouă.

Ieri am primit o notificare de la Huawei Watch GT2 Pro prin care eram anunțat că există disponibil un update de firmware – 10.1.3.40 – ce poate să fie instalat. După cum puteți vedea pachetul e măricel (76.52 MB) și vine cu o chestie nouă: adăugarea unui shortcut pentru activarea funcției de scoatere a apei din ceas (generarea de vibrații în principiu) după activități ce au presupus intrarea în contact cu apa.

Pe lângă asta mai vine și clasica mențiune: îmbunătățirea stabilității. Fiind un pachet mare, o să vă ia ceva până se face instalarea, însă nu trebuie să vă faceți probleme, transferul pachetului de date se face transparent pe ceas (deși durează mult, fiind folosită conexiunea Bluetooth) și abia după aceea este aplicat.

Eu nu am avut probleme în instalare, însă nici nu am descoperit unde a apărut shortcut-ul menționat în notele de update. O să mai studiez puțin și revin dacă am detalii.

Oricum, cu sau fără shortcut-ul în cauză, vă recomand să aplicați noul firmware. Nu are de ce să strice.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep