HomeFeaturedFocusFOTO: acesta ar putea fi HTC Desire 21 Pro 5G

FOTO: acesta ar putea fi HTC Desire 21 Pro 5G

HTC Desire 21 Pro 5G

Compania taiwaneză a avut un 2020 destul de anost, cu doar două apariții pe piața de smartphone. Însă acela a fost un an special cam pentru toată lumea. Așa că par destul de hotărâți să îl lase în urmă. HTC Desire 21 Pro 5G, căci acesta pare să fie numele viitoarei apariții, a avut parte de o adevărată ședință foto real-life. Semn că este destul de aproape de momentul unui anunț oficial. Așa că putem deja spune că producătorul de smartphone își dorește un 2021 mult mai activ.

Fotografiile care fac subiectul acestui material au fost între timp înlăturate. Însă ele nu au scăpat ochiului lacom al lui @SlashLeaks, care le-a preluat și le-a adus în atenția opiniei publice interesate de subiect.

Din ele vedem un HTC Desire 21 Pro 5G cu un ecran perforat de un orificiu pentru camera foto frontală. Și niște margini suficient de decente. Zvonurile spun că ecranul va fi un IPS LCD. Ceea ce, în contextul fotografiilor care ne arată și spatele terminalului, duc la convingerea că cititorul de amprentă digitală va fi plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire a acestuia.

În ceea ce privește sistemul foto de patru camere de pe spatele dispozitivului, informațiile spun că senzorul principal ala acestuia va avea rezoluția de 48 megapixeli. Nu sunt detalii despre restul camerelor foto, dar cred că putem presupune că vom avea de-a face cu configurația devenită clasică pe acest segment de smartphone. Cu un ultrawide de 8 megapixeli și alte două camere de câte 2 megapixeli fiecare.

Mai merită remarcată și textura mai puțin întâlnită în prezent de pe spatele terminalului. Plus culoarea atipică. O culoare care mie îmi place chiar mult.

Alte detalii despre HTC Desire 21 Pro 5G nu se cunosc. Așa că până la noi informații, sau, de ce nu, până la apariția oficială, rămânem cu fotografiile cu telefonul.

via SlashLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep