HomeFeaturedFocusHTC Desire 21 Pro 5G isi face aparitia oficiala

HTC Desire 21 Pro 5G isi face aparitia oficiala

HTC Desire 21 Pro 5G

Compania taiwaneză vrea să arate că încă există pe piața de smartphone. HTC Desire 21 Pro 5G își face apariția oficială în țara natală și se poziționează ca smartphone cu suport pentru rețelele 5G. Ar trebui să aibă și un preț accesibil pentru o rețetă de succes. Însă, cel puțin deocamdată, are un cost de aproximativ 430 dolari, valabil în Taiwan. La acest preț competiția este acerbă, iar șansele de reușită scad destul de mult.

Specificatii tehnice HTC Desire 21 Pro 5G

Dispozitivul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 690, responsabilă și de suportul pentru 5G. Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 128 GB. O combinație mai mult decât decentă, mai ales dacă punem la socoteală și slotul microSD.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui ecran IPS LCD de 6,7 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). HTC Desire 21 Pro 5G merge pe designul cu un orificiu destul de discret, plasat central, pentru camera foto frontală de 16 megapixeli. Ecranul are o rată de refresh de 90 Hz și oferă suport pentru HDR10.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire a dispozitivului.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto, devenit convențional pe acest segment de telefoane. Un senzor principal de 48 megapixeli este combinat cu un ultrawide de 8 megapixeli și cu alți doi senzori de câte 2 megapixeli fiecare. Unul de adâncime și o cameră dedicată macro.

Un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh și suport pentru încărcarea rapidă de 18W și un Android 10 completează lista de specificații tehnice pentru HTC Desire 21 Pro 5G. Vedem o configurație chiar decentă, care vine de la un producător care multă vreme a fost iconic pentru piața de smartphone.

Singura problemă a acestui smartphone pare a fi prețul cam mare. Poate totuși acesta va fi redus, mai ales în momentul disponibilității în Europa.

via HTC

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep