HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A32 5G a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy A32 5G a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy A32 5G

Când toată lumea este cu ochii pe compania coreeană, care va anunța astăzi seria de flagship-uri S21, iată că în lumina reflectoarelor pășește (nu pentru foarte mult timp) Samsung Galaxy A32 5G. Cel mai ieftin smartphone 5G al companiei (pentru moment), care va fi disponibil la nivel global. Va veni și în Europa, undeva pe 12 februarie este dată disponibilitatea sa, inclusiv pe piața locală.

Pentru că este un telefon care se va preta foarte bine și la ofertele operatorilor de telefonie mobilă, vor fi disponibile mai multe configurații la nivel de memorie. Vor fi disponibile astfel mai multe variante de preț, pentru orice buzunar.

Specificatii tehnice Samsung Galaxy A32 5G

Din punct de vedere tehnic, compania coreeană nu a detaliat oficial chipset-ul care este răspunzător de suportul pentru rețelele 5G. Neoficial este vorba despre un MediaTek Dimensity720. În ceea ce privește combinațiile de memorii pentru Samsung Galaxy A32 5G, avem la dispoziție 4 GB, 6 GB sau chiar 8 GB de RAM, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. Cum vor fi ele combinate, încă nu este foarte clar.

Toate acestea vor fi ascunse în spatele unui ecran TFT LCD de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). Acesta are în partea de sus un notch în formă de picătură (Infinity-V), în care își găsește locul camera foto frontală de 13 megapixeli.

Pe spate avem un sistem de patru camere foto, guvernat de un senzor principal de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cea de-a patra cameră este una dedicată macro, cu rezoluție de 5 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh și suport pentru încărcarea de 15W și un Android 11 cu OneUI 3.0 peste completează lista cu detalii tehnice pentru Samsung Galaxy A32 5G.

Telefonul va ajunge în Europa la prețuri care încep de la 280 euro. Sunt convins că va arăta mult mai bine în ofertele operatorilor.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep