HomeFeaturedFocusMotorola Edge S a fost prezentat oficial

Motorola Edge S a fost prezentat oficial

Motorola Edge S

Compania americană (deținută de Lenovo) s-a ținut de promisiune și a prezentat oficial Motorola Edge S. În mod oarecum neobișnuit pentru un telefon sub acest brand, terminalul își face debutul comercial pe piața din China. Însă chiar și așa este o veste bună, pentru că nu mă îndoiesc că va deveni disponibil la nivel global într-un interval de timp destul de scurt.

Este un telefon care marchează o premieră pe piața de smartphone. Primul dispozitiv care se bazează pe chipset-ul Snapdragon 870. Cea mai recentă apariție a celor de la Qualcomm și chipset-ul pentru dispozoitive mobile care se poate lăuda cu cea mai ridicată frecvență de tact, de 3,2 GHz. Procesorul va putea fi asortat cu o memorie RAM de 6 sau 8 GB și cu o memorie internă de 128 GB sau de 256 GB. O a trei versiune intermediară va fi echipată cu 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Motorola Edge S

Toate acestea vor fi ascunse în spatele unui display IPS LCD de 6,7 inchi. Motorola Edge S alege designul alungit, cu proporție 21:9. Rezoluția ecranului este de 2520 x 1080 pixeli, iar rata de refresh este de 90 Hz. În partea de sus avem două orificii pentru un sistem frontal dual camera. Un senzor principal de 16 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire.

Pe spate avem un sistem de trei camere foto, care pare capabil de rezultate peste medie. Un senzor principal de 64 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 16 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Există și un al patrulea senzor, de tip 3D ToF.

Un acumulator de 5000 mAh, care suportă încărcarea rapidă de 20W completează lista cu detalii tehnice.

În ceea ce privește prețurile de vânzare, valabile în China, acestea apar pe pagina Lenovo. Motorola Edge S costă aproximativ 250 euro, 300 euro și respectiv 350 euro, în funcție de varianta de memorie aleasă.

via Lenovo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep