HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru iPhone 12 Mini

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru iPhone 12 Mini

huse de protectie pentru iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini este un telefon compact, cu spate de sticlă, ce pare ușor fragil, poate și din cauza dimensiunilor mici față de telefoanele convenționale din aceste vremuri. Așa că nu ar fi exclus să apară nevoia ca utilizatorul să se simtă mai liniștit atunci când folosește telefonul. În cele ce urmează vă voi prezenta câteva huse de protectie pentru iPhone 12 Mini. Evident, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect pentru acest lucru.

Am ales huse de diferite culori, care oferă diverse grade de protecție. În plus, unele oferă suport și pentru MagSafe, încărcarea proprietară bazată pe magneți pe care telefoanele din familia iPhone 12 o aduc. Un lucru care mi-a plăcut foarte mult și asupra căruia este posibil să mai revenim.

Primul produs pe care o să îl prezint este o husă originală Apple iPhone 12 Mini Silicone Case Neagră cu MagSafe. Are un interior din microfibră și o suprafață exterioară catifelată, care totuși oferă o priză foarte bună asupra telefonului. Protejează foarte bine marginile telefonului, cele mai expuse în cazul incidentelor neplăcute. În plus, oferă și suport pentru toate accesoriile MagSafe.

Un produs similar ca și funcționalități, de această dată construit dintr-un gel transparent, de la un producător de accesorii. O husa iPhone 12 Mini Hybrid Shell Case Green cu MagSafe de la CUBZ. Lasă la vedere culoarea terminalului, dar pare capabilă să ofere același grad de protecție, la un preț mult mai accesibil.

Preferata mea este o husă iPhone 12 Mini Hybrid Carbon Fiber Texture Green de la CUBZ. Nu mai aduce suportul pentru accesoriile MagSafe. Însă pare capabilă să ofere un grad mai ridicat de protecție, datorită colțurilor întărite. Protejează inclusiv la nivelul ecranului, atunci când telefonul este pus cu fața în jos, prin marginile sale care trec de nivelul display-ului. În plus are și o curea de prindere, care asigură o priză suplimentară asupra telefonului.

În cele din urmă o husă iPhone 12 Mini Hybrid Rotatable Finger Ring Light Green de la CUBZ. Spatele său cu o textură spectaculoasă, futuristă, este completat de un inel care asigură o prindere mult mai bună a telefonului și reduce substanțial riscul de incidente nefericite. În plus, acest inel se poate roti și funcționează și ca stand pentru telefon.

Pe site-ul celor de la MobileDirect veți găsi și alte huse de protectie pentru iPhone 12 Mini, dar și alte accesorii dedicate.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep