HomeFeaturedFocusReVolt A5 de la Prestigio: solutie wireless pentru incarcarea gadget-urilor

ReVolt A5 de la Prestigio: solutie wireless pentru incarcarea gadget-urilor

ReVolt A5 este un dispozitiv de încărcare wireless ce poate folosi trei gadget-uri simultan.
ReVolt A5 este un dispozitiv de încărcare wireless ce poate folosi trei gadget-uri simultan.

Am primit pe email un comunicat de presă în care suntem anunțați că intră pe piața românească o stație de încărcare wireless pentru trei gadget-uri simultan, denumită ReVolt A5, sub brandul Prestigio. Ținta pare să fie utilizatorul de produse Apple, care după ce și-a luat iPhone, Apple Watch și un set AirPods, se va orienta către un produs făcut de Prestigio vizavi de încărcare, pentru că probabil nu i-au mai rămas bani să cumpere ceva tot de la Apple.

ReVolt A5 poate încărca simultan trei dispozitive, de exemplu, un iPhone, căștile AirPods și un Apple Watch, prin intermediul unui încărcător încorporat, cu 10W. Acest dispozitiv este util, mai ales pentru persoanele care nu au acces la o sursă de încărcare pe timpul zilei și care pot face acest lucru doar noaptea. ReVolt A5 reușește să încarce gadgeturile care au rămas fără baterie în cel mai ușor mod posibil, prin simpla așezare a dispozitivelor pe suprafața de încărcare.

ReVolt A5 are și Quick Charge 18W, care oferă puterea necesară de a încărca cele trei dispozitive simultan și poate oferi detalii legate de nivelul bateriei fiecărui gadget.

ReVolt A5 este distribuit de ASBIS Romania și va putea fi găsit la un moment dat în magazinele de specialitate. La un preț necunoscut.

via Prestigio

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep