HomeFeaturedFocusApple introduce optiunea de folosire Bitcoin in Pay

Apple introduce optiunea de folosire Bitcoin in Pay

Posesorii de Bitcoin din SUA pot să își folosească moneda virtuală prin plăți în Apple Pay.
Posesorii de Bitcoin din SUA pot să își folosească moneda virtuală prin plăți în Apple Pay.

Că tot e acum o mare agitație vizavi de crypto monede, am zis că merită să vă spun că Apple permite plăți cu Bitcoin/Ethereum(și alte monede precum USD Coin, Gemini Dollar, Paxos Standard și Binance USD) prin Apple Pay. Nu vă bucurați prea repede pentru că pentru moment merge doar în SUA și pentru cei ce au un wallet BitPay Prepaid Mastercard.

E o mișcare interesantă, ce nu s-a lăsat prea mult așteptată. Dacă tot avem acum un hype legat de crypto monede în urma implicării lui Elon Musk în treaba asta. Evident că situația a fost speculată de celelalte entități din sistem ul de crypto monede, cu un mare plus pe partea utilizatorilor.

Din câte am citit, BitPay vrea să introducă și suportul pentru Google Pay și Samsung Pay cât se poate de repede. Mișcarea logică de adăugare a suportului pentru Apple Pay în primă fază se explică prin faptul că utilizatorii iOS au disponibilitate mai mare pentru plăți de acest gen.

Rămâne de văzut dacă opțiunea va prinde avânt, moment în care cel mai probabil Apple va face ceva direct în Apple Pay, sau poate își va lansa propria monedă crypto ca să meargă cu cardul Apple.

via cnet

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. @dumi nu au cum sa se dilueze din cateva motive foarte simple, in primul rand este o cantitate finita care poate fi minata, si s-au cam dus pentru ca deja greutatea este imensa. in practica o sa mai dureze inca vreo 40 de ani “As of February 24, 2021, 18.638 million bitcoin have been mined, which leaves 2.362 million yet to be introduced into circulation.” dar mai sunt putini ramasi

    deja grupuri mari de firme investesc in ei sa ii cumpara sa-i pastreze nu sa-i dea inapoi in piata deci scade enorm volumul. daca mai adaugam si ca vreo 70% din aia minati deja stau si nu se misca din diverse motive (in general cei care au minat au pierdut portofelele, deci multe monede sunt blocate deja

  2. Nu m-a pasionat niciodată subiectul decât prin prisma tehnologiei pentru că am trecut de vârsta când cred că poți da lovitura investind în ceva atât de abstract.

    Totuși am o nedumerire, dilemă sau cum să o mai numesc: dacă coinii aceștia intră în main stream constant nu cumva se vor dilua la valori ridicol de mici?

    Acum sunt ceva la care visează toți dar când vom avea bitcoini peste tot cred că inflația va eroda agresiv valoarea.

    • Nu stiu sa iti spun ce o sa se intample. E evident ca in momentul de fata valoarea este pur speculativa, probabil folosita sa se spele bani.
      E insa o alternativa pentru sistemul clasic si asta face crypto monedele interesante pentru multi.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep