HomeFeaturedFocusDJI lanseaza asigurarea Care Flyaway pentru pierderea dronelor Mavic Air 2 si...

DJI lanseaza asigurarea Care Flyaway pentru pierderea dronelor Mavic Air 2 si Mini 2

DJI a lansat asigurarea pentru pierderea dronelor Mavic Air 2 și Mini 2, doar că nu e deloc ieftină.
DJI a lansat asigurarea pentru pierderea dronelor Mavic Air 2 și Mini 2, doar că nu e deloc ieftină.

Zilele trecute DJI a anunțat că a lansat programul DJI Care Refresh pentru Mavic Air 2 și Mini 2 în care dronele asigurate vor fi înlocuite pentru o sumă semnificativ mai mică decât valoarea lor și în cazul în care acestea sunt pierdute ca urmare întreruperii conexiunii cu controler-ul. Serviciul se numește DJI Care Flyaway și devine activă atunci când e activat serviciul Care Refresh (40 USD pt Mini și 49 USD pentru Mini 2) iar drona este sincronizată pentru prima dată în aplicația DJI Fly.

Odată activată asigurarea, în cazul în care drona este pierdută utilizatorii vor putea să ceară înlocuirea ei pentru o taxă suplimentară. Cei ce au deja Care Refresh pe Mini 2 și/sau Mavic Air 2 vor beneficia de Care Flyaway.

Serviciul acoperă un incident de acest fel pe an, iar cine dorește poate să extindă la două incidente pentru doi ani. DJI Care Refresh+ este disponibil și acoperă un incident și o singură situație în care drona este pierdută – după cum am spus deja, DJI Care Refresh pentru Mini 2 costă 49USD/an iar pentru Mavic Air 2 este 79USD/an.

Iar Flyaway e ceva mai scumpă, 225 USD pentru Mini 2, respectiv 399 pentru Mavic Air 2 – probabil că acestea sunt costurile cerute pentru înlocuirea completă a dronei în cazul în care este pierdută.

Pentru comparație, gândiți-vă că Un Mini 2 costă 449 USD (plus taxe, evident) în timp ce Mavic Air 2 este 799 USD (plus taxe).

Cred că indiferent dacă sunteți începător sau profesionist, o astfel de asigurare este binevenită atunci când zburați mult.

Gândiți-vă. Detaliile complete pentru Mini 2 sunt aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep