HomeFeaturedFocusiPhone 12 Mini impresioneaza in testele DxOMark

iPhone 12 Mini impresioneaza in testele DxOMark

iPhone 12 Mini

Cei de la DxOMark au testat abilitățile foto ale celui mai mic membru din cea mai recentă familie de terminale de la Apple. iPhone 12 Mini a reușit să impresioneze plăcut și este o surpriză, cel puțin până la un punct. Asta pentru că trăim în perioada în care oamenii/departamentele/agențiile de marketing de la majoritatea companiilor producătoare de smartphone pun accentul pe numărul de camere foto și pe rezoluția acestora. Mai degrabă decât pe partea de software care are un rol foarte important.

Aici este, cred eu, marele merit al celor de la Apple. Că au reuÈ™it să optimizeze foarte eficient software-ul care maximizează rezultatele obÈ›inute de un sistem dual camera. Avem un senzor principal de 12 megapixeli (f/1.6, 26mm wide, 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS) È™i un senzor ultrawide tot de 12 megapixeli (f/2.4, 120Ëš, 13mm, 1/3.6″). O combinaÈ›ie care pe hârtie nu pare deloc impresionantă.

Însă rezultatele sunt la înălțime. DxOMark a acordat un scor de 122 puncte în testele foto realizate cu iPhone 12 Mini. Un scor care a plasat telefonul pe locul al 14-lea al topului tuturor smartphone-urilor testate de această publicație. Scorul a fost rezultatul celor 132 puncte acordate pentru abilitățile foto, 112 puncte pentru partea de înregistrare video și doar 41 puncte pentru capacitatea de zoom. Aici a pierdut mult telefonul.

Pe de altă parte, este una dintre zonele care face diferența față de iPhone 12 Pro și mai ales față de Pro Max. Vedeți în fotografia alăturată cum se plasează în acest clasament toate telefoanele din noua generație de la Apple.

În ceea ce-l privește pe iPhone 12 Mini și performanțele sale foto, în link-ul sursă aveți mai multe detalii despre punctele forte. Dar și părțile slabe în ceea ce privește camerele sale. Plus felul în care au fost punctate rezultatele obținute.

via DxOMark

2 COMENTARII

    • Este locul 14 si pentru un telefon cu doua camere este foarte OK, in conditiile in care competitorii vin cu senzori de tip periscop si rezolutii mult mai mari. Si nu, nu sunt fan Apple!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep