HomeFeaturedFocusMoto G9 Power, campion la autonomie

Moto G9 Power, campion la autonomie

Moto G9 Power

Nu este un comunicat de presă din partea Motorola. Deși compania comunică destul de mult pe seama autonomiei pe care o oferă Moto G9 Power. Ci este mai degrabă o concluzie pe care am tras-o după ce am vrut să văd cu ochii mei că așa stau lucrurile. Se știe deja că Power-ul din denumire vine de la un acumulator cu capacitate ceva mai mare, care oferă o autonomie pe măsură. Iar compania producătoare vine și spune că la generația G9 avem cea mai puternică baterie de pe un telefon de-al său.

Mai necredincios din fire, am vrut să văd cu ochii mei cum stau lucrurile. Așa că, fără să mai pierd vremea cu alte detalii, am purces direct la un test de autonomie. Mai exact, testul de baterie din PCMark. Iar afirmația din titlu este concluzia la acest test.

Moto G9 Power a obținut cel mai mare scor din toate telefoanele pe care am rulat eu acest test. Ba chiar a depășit destul de categoric ocupanții locurilor al doilea și al treilea, care erau tot telefoane de-ale aceluiași producător, respectiv Moto G 5G și Moto G 5G Plus.

Captura de ecran este grăitoare. Trebuie precizat că am realizat testul respectiv, așa cum fac de obicei, cu luminozitatea ecranului setată la maxim. Telefonul a fost conectat la o rețea WiFi, a avut configurată o adresă de gmail pe care o folosesc la teste. În schimb, la fel ca la restul testelor de baterie, nu a avut niciun SIM. Lucru care cred că se vede și în capturile de ecran.

Moto G9 Power a reușit deja să impresioneze, prin autonomia conferită de acumulatorul său de 6000 mAh (cu suport pentru încărcarea rapidă de 20W). În zilele următoare voi continua testele pentru a vedea dacă are și alte argumente pentru prețul său de 899 lei, cât costă pe piața din România. Stați pe aproape dacă subiectul prezintă interes!

2 COMENTARII

  1. […] Când ai în mână un telefon cu un acumulator de 6000 mAh, te interesează direct autonomia de care este capabil acel acumulator. Asta a fost și situația cu Poco M3 de la Xiaomi, pe care l-am primit la teste. Și prima chestie pe care am vrut să o aflu, a fost legată de autonomia sa. Mai ales că venea după alt terminal cu aceeași capacitate de 6000 mAh a bateriei, Motorola Moto G9 Power. […]

  2. E nerelevant acest test daca nu ai folosit datele mobile : cu datele mobile pornite ( 4G LTE ), cu Facebook pornit si vizualizind clipuri din spatiul Play al Facebook, te asigur ca ScreenOnTime-ul nu trece de 7-8 ore.
    Restul sint doar abureli de marketing ! Uita-te la clipuri sau la un film online, in browserul Chrome, cu datele mobile pornite si luminozitatea la 50% si daca treci de 6-7 ore SoT esti tare !

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep