HomeFeaturedFocusMicrosoft introduce modul FPS Boost ce dubleaza frame rate-ul in anumite jocuri...

Microsoft introduce modul FPS Boost ce dubleaza frame rate-ul in anumite jocuri pe Xbox Series X si S

Cu FPS Boost mode Microsoft aduce o opțiune de dublare a frame rate-ului pe consolele Xbox Series X și S în anumite jocuri.
Cu FPS Boost mode Microsoft aduce o opțiune de dublare a frame rate-ului pe consolele Xbox Series X și S în anumite jocuri.

Posesorii de console Xbox Series X și Series S vor putea beneficia de noua opțiune FPS Boost care vine să ofere o experiență mai bună de gaming, în special pentru titlurile vechi, fără ca dezvoltatorii lor să mai trebuiască să facă modificări/optimizări. Primele jocuri care beneficiază de această opțiune sunt Far Cry 4New Super Lucky’s TaleSniper Elite 4UFC 4, și Watch Dogs 2. Interesant este că avem sporuri diferite, de exemplu New Super Lucky’s Tale merge la 120fps în timp ce UFC 4 poate 60fps pe Xbox Series S.

Jocurile care pot beneficia de FPS Boost vor avea un indicator afișat pe ecran atunci când e apăsat butonul Xbox de pe controller, comportament similar cu evidențierea opțiunilor Quick Resume sau auto HDR pe Xbox Series X și S.

Paul Eng, senior program manager at Xbox spune că este doar începutul și că în perioada următoare și alte jocuri vor putea să beneficieze de FPS Boost printr-un viitor update. Așa că stați cu ochii pe update-urile de Xbox pentru că FPS Boost o să vină în primăvara asta.

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep