HomeFeaturedFocusGata, e oficial: One UI 3.1 vine pe seria S20/Note20 și aumite...

Gata, e oficial: One UI 3.1 vine pe seria S20/Note20 și aumite modele A

Samsung a anunțat că va oferi în curând update-ul One UI 3.1 și pentru modelele din seria S20/Note20 precum și pe anumite modele A.
Samsung a anunțat că va oferi în curând update-ul One UI 3.1 și pentru modelele din seria S20/Note20 precum și pe anumite modele A.

Încă o mișcare de aplaudat din partea Samsung: actualizarea cu One UI 3.1 e pe cale să fie distribuită în curând și pe modelele din seria S20/Note20, la foarte scurt timp după lansarea sa pe seria S21. De obicei trecea destul de mult timp până când Samsung lua decizia să aducă noutățile și pe modelele mai vechi, însă odată cu decizia de a oferi suport mai bun pentru actualizările Android pe o perioadă de 4 ani, vine și decizia de a crește viteza de lansare a noutăților.

Telefoanele vizate sunt Galaxy S20 (Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra, Galaxy S20 FE) plus seria Galaxy Note20 (Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra), pe lângă Galaxy Z Fold2 și Galaxy Z Flip.

După cum știți, aceste aparate funcționează deja cu Android 11 și One UI 3.0, așa că în principiu schimbările nu vor fi foarte mari. Apar însă opțiunile interesante precum Single Take, Object Eraser, Eye Comfort Shield.

Până acum, în experiența cu Galaxy S21 și Galaxy S21 Ultra am descoperit Single Take, modalitatea prin care AI-ul Samsung va putea să extragă imagini/filme deosebite în urma înregistrării unei singure bucăți de 15 secunde. Apoi, Object Eraser e iară foarte util, permițând eliminarea unor artefacte din poze.

Samsung One UI 3.1 a fost lansat deja de Samsung pentru modelele menționate, e însă posibil ca acest update să nu ajungă în același timp pe toate piețele. Pe al meu Note20 5G nu este însă disponibil.

Însă, e de așteptat ca și modelele Galaxy A71, A51, A90, A80, A70, A50 să primească acest update, ceea ce ar fi o treabă foarte mișto.

Așa că … verificați update-urile!

via Samsung

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep