HomeFeaturedFocusOppo A15 si A15s disponibile pe piata locala

Oppo A15 si A15s disponibile pe piata locala

Oppo A15

Compania chineză aduce pe piața din România modelele Oppo A15 și A15s. Două terminale entry care au foarte multe în comun. De fapt, mai corect ar fi să spunem că sunt diferențiate foarte puțin, la nivel de memorii și cameră foto frontală. În rest, par a fi identice. Au fost anunțate oficial în finalul anului trecut, la o distanță de două luni unul de celălalt.

Ambele terminale sunt construite în jurul chipset-ului MediaTek Helio P35 și au un display IPS LCD de 6,52 inchi și rezoluție HD+ (aspect 20:9). Sistemul de operare este Android 10 cu ColorOS 7.2 peste el. Pe spate găsim un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 13 megapixeli și alte două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Un senzor de adâncime și o cameră macro. Cititorul de amprentă este plasat și el pe spate. Ambele telefoane sunt ținute în viață de acumulatori de 4230 mAh, care se pot încărca cu până la 10W prin microUSB.

Mai sus avem elementele comune ale celor două terminale, care din punct de vedere fizic sunt identice. Oppo A15 are o cameră foto frontală de 5 megapixeli în notch-ul în formă de picătură din ecran. Capacitatea internă de stocare este de 32 GB, iar memoria RAM poate fi de 2 GB sau de 3 GB. Nu este foarte clar care din versiuni va ajunge în România.

A15s pe de altă parte, are o cameră foto frontală de 8 megapixeli. La nivel de memorii vine cu 4 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB. Este disponibilă și o versiune cu 128 GB, dar aceasta se pare că nu va ajunge în România. Oricum, utilizatorii au la dispoziție și un slot microSD.

Nu se cunosc încă detalii comerciale foarte clare despre Oppo A15 și A15s. Primul apare deja în oferta Orange România la un preț de 690 lei. A15s se pare că va costa peste 800 de lei și va fi disponibil și în magazine, nu doar la operatori.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep