HomeFeaturedFocusVIDEO: hands-on cu Xiaomi Mi 11 Ultra

VIDEO: hands-on cu Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra

Un material video de tip hands-on cu Xiaomi Mi 11 Ultra a fost publicat pe YouTube. Asta deși telefonul nu a fost încă lansat oficial și nici nu se știe când este programat să își facă apariția. Așa că cel care a realizat clipul, un vlogger din Filipine (care vorbește în limba sa natală), l-a ascuns de ochii curioșilor la scurt timp după ce l-a publicat. Însă ochii avizi ai celor pasionați de piața de smartphone nu au ratat momentul. Astfel că putem și noi să ne delectăm cu acest video. Pe care au avut alții grijă să îl partajeze generos.

În el se vede destul de clar viitorul vârf de gamă al companiei chineze. Și mai ales modulul său foto de pe spate. Unul spectaculos, care va fi capabil de un zoom total de 120x. Acest zoom va fi posibil datorită celor trei camere. Un senzor principal de 50 megapixeli, un ultrawide de 48 megapixeli și un senzor telephoto de tip periscop cu rezoluție tot de 48 megapixeli.

Partea și mai spectaculoasă cu modulul foto imens de pe spatele lui Xiaomi Mi 11 Ultra este că acolo își găsește locul și un mic display secundar. Mie nu prea îmi este clar ce rol ar putea avea acesta. Mai ales la dimensiunea sa și la felul în care este plasat. Poate doar să cadreze selfie-urile pe care utilizatorul le va realiza cu sistemul de camere de pe spate, pentru a se bucura de rezultate spectaculoase.

Alte detalii tehnice despre Xiaomi Mi 11 Ultra

Din aceeași sursă aflăm că ecranul este un OLED de 6,81 inchi, cu marginile laterale curbate. Are o rezoluție WQHD+ și o rată de refresh de 120 Hz. Protecția este asigurată de Gorilla Glass Victus. În partea de sus, pe stânga, are un orificiu discret pentru o cameră foto frontală de 20 megapixeli.

Așa cum era de așteptat, responsabil cu performanța este un chipset Qualcomm Snapdragon 888.

Mai merită remarcate tunningul de zona de audio realizat de Harman/Kardon și acumulatorul de 5000 mAh care se poate încărca cu până la 67W.

Încă nu se știe când ar putea fi anunțat oficial Xiaomi Mi 11 Ultra. Însă pare un vârf de gamă interesant, care se va lupta cu alte flagship-uri de la egal la egal.

via xda-developers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep