HomeFeaturedFocusOppo Reno5 K 5G a fost anuntat oficial

Oppo Reno5 K 5G a fost anuntat oficial

Oppo Reno5 K 5G

Compania chineză a prezentat oficial un nou terminal în seria Reno5. Oppo Reno5 K 5G este noua apariție, care vrea să se poziționeze ca un mid-range atractiv. Și are câteva argumente interesante de partea sa. Suficiente cât să atragă atenția celor care vor să maximizeze investiția în achiziția unui smartphone.

Dispozitivul este construit în jurul unui display Super AMOLED de 6,43 inchi, de rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh a ecranului este de 90 Hz. Într-un orificiu discret își găsește loc o cameră foto frontală destul de ofertantă, de 32 megapixeli. Sub ecran este integrat și cititorul de amprentă digitală.

La interior, Oppo Reno5 K 5G se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 750G. Acesta vine la pachet cu suportul pentru conectivitatea 5G. La nivel de memorii se disting două versiuni. Una cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB și una mai ofertantă, cu 12 GB de RAM și memorie internă de 256 GB. Nu există slot pentru microSD, așa că varianta de stocare internă trebuie aleasă cu grijă.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de alte două camere de 2 megapixeli. Una dedicată macro și un senzor de adâncime.

Un Android 11 cu ColorOS 11.1 peste el și un acumulator cu capacitatea de 4300 mAh completează lista cu detalii tehnice. Acesta din urmă se poate încărca prin SuperVOOC 2.0 cu până la 65W.

Deocamdată nu avem un preț pentru Oppo Reno5 K 5G. Și nici o dată de disponibilitate. Și mai ales dacă există intenții de expansiune globală pentru acest terminal.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep