HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A32 4G a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy A32 4G a fost anuntat oficial

Samsung Galaxy A32 4G

Compania coreeană a anunțat oficial Samsung Galaxy A32 4G. Varianta versiunii 5G care nu oferă suport pentru noile viteze de conectare. Dar care pare să aducă la schimb alte mici beneficii pentru a echilibra puțin balanța. Și noul telefon (pe care o să îl numim 4G pentru a le diferenția) pare a fi croit pentru ofertele operatorilor de telefonie mobilă. Acolo unde se va bucura de subvenții la contractarea serviciilor acestora. Și unde, cred eu, va face volume destul de frumoase de vânzări. Mă bazez aici și pe istoricul generațiilor anterioare.

Dispozitivul este construit de această dată în jurul platformei MediaTek Helio G80 (în loc de Dimensity 720G). Pas care în teorie ar implica o mică scădere a performanțelor. Însă încep să apară acum elementele care compensează acest mic minus.

Un plus important apare la nivel de display. Samsung Galaxy A32 4G vine acum cu rezoluție fullHD+ pentru ecranul Super AMOLED ceva mai mic, de 6,4 inchi (față de 6,5 inchi). Versiunea 5G avea display LCD. Camera foto frontală, care își găsește loc în același notch în formă de picătură, are acum o rezoluție de 20 de megapixeli (față de 13 megapixeli).

Cititorul de amprentă digitală a fost mutat sub ecran. La versiunea 5G era plasat în lateral. A urcat și senzorul principal al sistemului de trei camere foto. De la 48 megapixeli la 64 megapixeli. Camera ultrawide de 8 megapixeli și senzorul de adâncime de 5 megapixeli au rămas neschimbate.

Memoria RAM este de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare a lui Samsung Galaxy A32 4G poate fi de 64 GB sau de 128 GB.

Bateria este de 5000 mAh cu suport pentru încărcarea de 15W. Telefonul vine cu Android 11 și interfața OneUI 3.1 direct din cutie.

Prețul de vânzare, deocamdată valabil în Rusia, este de aproximativ 220 euro, respectiv 240 euro, în funcție de versiunea de memorie internă aleasă.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep