HomeFeaturedFocusA iesit un update de firmware (11.0.4.28) pentru Huawei Watch GT2 Pro...

A iesit un update de firmware (11.0.4.28) pentru Huawei Watch GT2 Pro (A27)

De azi este disponibil firmware-ul 11.0.4.28 pentru Huawei Watch GT2 Pro, modelul A27. Vedeti ce e nou.
De azi este disponibil firmware-ul 11.0.4.28 pentru Huawei Watch GT2 Pro, modelul A27. Vedeti ce e nou.

Azi am descoperit că este disponibil un update de firmware pentru ceasul smart Huawei Watch GT2 Pro, modelul A27. Este vorba despre versiunea 11.0.4.28 care aduce mici optimizări la nivelul interfeței de pe ceas și a modului de detecție a antrenamentelor.

Pachetul are aproape 80 MB, motiv pentru care o să trebuiască să așteptați ceva până se va transfera pe ceas. Apropo de treaba asta, azi a fost prima dată când am aplicat un update de firmware de pe iOS (da, Watch GT2 Pro merge excelent și pe iOS, cu aproape toate funcționalitățile – o să revin cu mai multe detalii într-un viitor articol) și am descoperit (involuntar) că e absolut necesar să anulez opțiunea de blocare automată a ecranului pentru că altfel transfer-ul update-ului va eșua. Am încercat de vreo 3 ori să îl țin deschis, bineînțeles că nu am putut să fiu atent toate cele 20 de minute cât a durat transferul, motiv pentru care s-a blocat atunci când ecranul s-a blocat automat.

În aceiași idee, aplicația Huawei Health trebuie să fie activă ca să poți transfera pachetele de update. Dar dacă anulezi blocarea automată a ecranului și lași telefonul în pace, update-ul se transferă (greu, e drept) și apoi poate fi aplicat pe smart watch.

Până acum nu am observat schimbări majore și nici probleme de stabilitate/autonomie. Așa că vă recomand să aplicați rapid update-ul dacă aveți un ceas smart Huawei Watch GT2 Pro. Mergeți în aplicația Huawei Health, apăsați pe Devices, selectați ceasul și apoi mergeți în Firmware update.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep