HomeFeaturedFocusAsus ROG Phone 5 Ultimate, flagship-ul noii familii de terminale

Asus ROG Phone 5 Ultimate, flagship-ul noii familii de terminale

Asus ROG Phone 5 Ultimate

Compania taiwaneză a anunțat oficial noua familie de terminale de gaming ROG. Este o familie mult mai complexă și numeroasă decât până acum. Iar Asus ROG Phone Ultimate este vârful de lance al acestei familii și al doilea smartphone cu memorie RAM de 18 GB, după ZTE Nubia Red Magic 6 Pro Transparent Edition.

Nu o să insist pe toate terminalele din familie. Important este de reținut că există opțiuni pentru diferite nivele de performanță, dar mai ales de buget. Mergem direct la vârf, la varianta Ultimate. Oricum, sunt multe elemente comune între toate terminalele din noua generație lansată.

O astfel de trăsătură este chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 888. Însă doar Asus ROG Phone 5 Ultimate vine cu o memorie RAM de 18 GB. Capacitatea internă de stocare este de 512 GB. Însă este important de reținut că nu există slot microSD.

Ecranul terminalului este un AMOLED de 6,78 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2448 x 1080 pixeli). Protecția ecranului este asigurată de o sticlă Gorilla Glass Victus specială, care permite alunecarea mai ușoară a degetelor. Oricum avem o rată de refresh a ecranului de 144 Hz. Avem și suportul pentru HDR10+. Dar și un cititor de amprentă digitală integrat sub ecran.

Camera foto frontală își face loc pe marginea superioară a ecranului, nu avem notch-uri și orificii. Ea are o rezoluție de 24 megapixeli.

Pe partea din spate, Asus ROG Phone 5 Ultimate vine cu un sistem de trei camere foto. Un senzor principal de 64 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 13 megapixeli și de o cameră dedicată macro de 5 megapixeli. Oricum, la un telefon de gaming partea de fotografie este mai puțin importantă.

Contează mai mult bateria. Are o capacitate de 6000 mAh, din două celule împărțite în mod egal. Este posibilă astfel o încărcare rapidă de 65W. Se poate încărca și prin connector-ul USB Type-C lateral, pentru a nu încurca în timpul jocului. Rămâne și USB-ul din partea de jos a telefonului.

Asus ROG Phone 5 Ultimate are un mic display OLED monocrom pe partea din spate. De asemenea, vine la pachet cu AeroActive Cooler 5, care are și două butoane fizice pe el, ce pot fi folosite pe lângă trigger-ele laterale deja existente.

Telefonul are un preț de vânzare de 1300 euro. Va fi disponibil însă de-abia în luna mai.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep