HomeMobileAndroidHuawei lanseaza sistemul WiFi Mesh

Huawei lanseaza sistemul WiFi Mesh

WiFi Mesh este un sistem WiFi cu 3 benzi construit pentru a oferi o acoperire cât mai bună și viteză crescută pentru rețeaua de acasă.
WiFi Mesh este un sistem WiFi cu 3 benzi construit pentru a oferi o acoperire cât mai bună și viteză crescută pentru rețeaua de acasă.

Hauwei a anunțat disponibilitatea în România a sistemului WiFi Mesh, cu un preț de 899 LEI. Acest sistem permite folosirea a două sau trei router-e, facilitând conexiuni WiFi sigure și fiabile în fiecare colț al casei, asigurând conexiuni WiFi fluide pe suprafețe de peste 300 m2, fiecare dintre ele acoperind aproximativ 120 m2.

Soluția este construită în jurul procesorului Gigahome quad-core de 1,4 GHz, oferind un sistem WiFi cu trei benzi pentru acoperire în întreaga casă, la viteze de până la 2200 Mbps. Datorită tehnologiei Huawei Share, HUAWEI WiFi Mesh permite accesul la Internet rapid și fără efort, prin NFC și acord admin, printr-o simplă atingere a routerului cu telefonul, eliminând necesitatea introducerii unei parole. De asemenea, sistemul mai include și algoritmul de securitate Huawei HomeSec, ce previne orice acces neautorizat în rețea.

Fiecare router al sistemului WiFi oferă trei benzi, respectiv 2,4 GHz, 5 GHz (frecvență joasă) și 5 GHz (frecvență înaltă), cu viteze combinate de până la 2200 Mbps. Prin urmare, una dintre benzile de 5 GHz poate fi utilizată pentru a stabili rețeaua routerelor implicate, pentru acoperire WiFi în întreaga casă.

În plus, HUAWEI WiFi Mesh suportă și detectarea calității link-urilor în timp real. Dacă este necesar, cele două benzi separate de 5 GHz pot fi utilizate pentru conectarea la două routere în scopuri de rețea, iar rețeaua poate fi comutată automat la 2,4 GHz cu rază lungă de acțiune, asigurând o rețea WiFi mai rapidă și mai sigură.

O chestie importantă este că rețeaua poate fi configurată rapid direct de pe un smartphone Android, folosind Huwei AI Life.

De astăzi începem să testăm acest produs așa că în scurt timp o revenim cu informații mai detaliate și detalii despre performanță și stabilitate.

Mai multe informații oficiale despre Hauwei WiFi Mesh găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep