HomeMobileAndroidLeak: acesta este Huawei P50 Pro cu un sistem interesant pentru camera...

Leak: acesta este Huawei P50 Pro cu un sistem interesant pentru camera foto!

Așa arată viitorul smartphone Huawei P50 Pro, cu un interesant sistem pentru camera foto.
Așa arată viitorul smartphone Huawei P50 Pro, cu un interesant sistem pentru camera foto.

În ciuda problemelor pe care le are încă cu guvernul SUA Huawei își vede de treabă în continuare și după cum se poate vedea în imaginea de mai sus, e pe cale să prezinte un nou flagship care arată interesant. Via @OnLeaks avem un nou set de poze cu Huawei P50 Pro:

Conform informațiilor pe care le avem, Huawei P50 Pro o să vă vină cu o carcasă realizată din sticlă, pusă într-un cadru metalic, de data asta fără un display rotunjit. În principiu o să fie de 159 x 73 x 8.6 mm, respectiv 10.3mm în dreptul camerei foto. Display-ul pare să fie tot de 6.6 inci, cu o gaură pentru camera selfie, însă de data asta marginile sunt aproape inexistente, ceea ce o să îi dea un aspect extrem de elegant.

Nu știm mai nimic despre camera foto, doar că sistemul arată interesant, cu un design unic în acest moment. Destul de greu de ghicit cum o să pună Huawei 3-4-5 camere în acest design, asta dacă nu o să vedem vreo surpriză și o să renunțe la ideea de mai multe camere/lentile. Știm că în ceea ce privește partea de fotografie Huawei a investit mult și cu rezultate excelente, așa că o schimbare aici ar fi extrem de interesantă.

Rămâne să vedem ce urmează.

via voice

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep