HomeMobileAndroidAvem imagini cu OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro: vin cu senzor...

Avem imagini cu OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro: vin cu senzor foto IMX789

După ce la începutul săptămânii am aflat că OnePlus a pornit un parteneriat cu Hasselblad și că primul smartphone ce va beneficia de această tehnologie va fi OnePlus 9, iată că acum avem și primele imagini cu OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro și gama de culori. Tot azi avem și confirmarea de la CEO-ul OnePlus că OnePlus 9 va folosi senzorul IMX789 pentru camera foto.

În plus, priimele benchmark-uri cu OnePlus au apărut în Geekbench, alături de specificațiile tehnice, confirmând că și modelul OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro vor avea 12GB RAM.

OnePlus 9 vine în trei culori: albastru, negru, mov și după cum vedeți au trei camere pe spate, optimizate cu software de la Hasselblad.

Modelul OnePlus 9 Pro va avea patru camere iar culorile sunt White, Navy Green și Black:

Carcasa este din sticlă iar aparatul are încărcare wireless.

Știm că ambele modele o să beneficieze de o cameră ultra-wide de 48MP IMX766 despre care CEO-ul OnePlus, Pete Lau a spus că va avea suport de înregistrare 4K la 120 fps, în timp ce varianta Pro o să aibă și modul foto Hasselblad Pro cu suport 12BIT RAW. Mai exact va putea folosi 68.7 miliarde de culori, de 64 de ori mai multe decât oricare alt flagship ce folosește 10BIT. Și treaba asta ar trebui să îi atragă pe fotografii profesioniști și să îi facă să renunțe la iPhone.

Poster-ul oficial OnePlus 9 cu Hasselblad.

Nu mai e mult până pe 23 martie când o să vedem toate detaliile – asta dacă nu mai apar leak-uri.

via GSMA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep