HomeFeaturedFocusNubia Red Magic 6 anuntat oficial, primul smartphone cu 18 GB de...

Nubia Red Magic 6 anuntat oficial, primul smartphone cu 18 GB de RAM

Nubia Red Magic 6

Cei de la ZTE reușesc să le ia fața rivalilor de la Asus pe segmentul de smartphone de gaming, cu a lor serie Nubia Red Magic 6. O familie compusă din versiunea standard și cea Pro. Aceasta din urmă are mai multe opțiuni de memorie, printre care și una cu o impresionantă memorie RAM de 18 GB. Trăsătură care cred că reprezintă o premieră pe piața de smartphone.

Însă avem și alte specificații tehnice la fel de impresionante. Și aș remarca aici ecranul AMOLED cu rată de refresh de 165 Hz. O altă premieră absolută în zona de telefoane smart. Rata maximă de refresh poate fi atinsă în jocurile care suportă acest lucru. De asemenea, avem 360 Hz multi-touch sampling rate și până la 500 Hz one-finger touch sampling. Chestii la care gamerii par să țină tot mai mult.

Display-ul are o diagonală de 6,8 inchi, rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și integrează și cititorul de amprentă digitală. Iar pentru gameri mai avem la bord trigger-ele laterale și sistemul de răcire activ, cu ventilator.

La interior seria Nubia Red Magic 6 se bazează, cum era de așteptat, pe chipset-ul de top Qualcomm Snapdragon 888. Pe spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de o cameră dedicată macro de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de doar 8 megapixeli. Oricum, pentru acest segment de utilizatori abilitățile foto nu sunt atât de importante.

Varianta standard are un acumulator de 5050 mAh, care se poate încărca cu până la 60W. Sunt trei versiuni de memorii, cu cea de 8 GB + 128 GB fiind cea de bază, urmată de 12 GB + 128 GB și la final 12 GB + 256 GB.

Nubia Red Magic 6 Pro vine cu un acumulator mai mic, de doar 4500 mAh, care se poate încărca însă cu până la 120W. Are o versiune de bază cu 12 GB de RAM și memorie internă de 128 GB, una cu 12 GB de RAM și 256 GB memorie internă și una cu 16 GB  de RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. Versiunea de top a lui Pro poartă denumirea de Transparent Edition și vine cu 16 GB de RAM și 256 GB de memorie internă sau cu varianta cea mai puternică, cu 18 GB de RAM și memorie internă de 512 GB.

Prețurile de vânzare încep de la aproximativ 470 dolari și ajung până la aproximativ 1020 dolari pentru varianta cu 18 GB de RAM. Un preț destul de atractiv, chiar dacă pare mare, dacă luăm în calcul tot ceea ce oferă terminalul.

Livrările încep pe 11 martie și există deja confirmarea oficială a disponibilității globale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep