HomeFeaturedFocusOppo A94 a fost prezentat oficial

Oppo A94 a fost prezentat oficial

Oppo A94

Oppo A94 a fost anunțat oficial și vine și în Europa. Pe alte piețe se pare că dispozitivul se va vinde sub alte denumiri. Terminalul vine după un timp destul de scurt de la lansarea generației anterioare. Dar nu cred că acest detaliu va supăra pe cineva. E drept, că nici diferențele nu sunt foarte mari față de această generație.

Dispozitivul este construit în jurul chipset-ului MediaTek Helio P95. Procesorul este asortat cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin microSD. Sistemul de operare este Android 11 cu ColorOS 11.1 peste el.

Dincolo de chipset, Oppo A94 păstrează și ecranul AMOLED de 6,43 inchi de la predecesorul său. Rezoluția display-ului este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). În partea de sus acesta are un orificiu discret pentru camera foto frontală de 32 de megapixeli. De asemenea, ecranul integrează sub el și cititorul de amprentă digitală.

Pe partea din spate telefonul are un sistem destul de convențional de patru camere foto. Avem un senzor principal de 48 megapixeli. Acesta este ajutat de un ultrawide de 2 megapixeli și de alte două camere foto de 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și un senzor de adâncime.

Un acumulator cu capacitatea de 4310 mAh și suport pentru încărcarea rapidă de 30W completează lista de specificații tehnice.

Oppo A94 va fi disponbil în versiunile Fluid Black și Fantastic Purple. Compania chineză nu a anunțat deocamdată un preț și o dată de disponibilitate.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep