HomeFeaturedFocusOppo Find X3 Neo, varianta ceva mai accesibila de flagship

Oppo Find X3 Neo, varianta ceva mai accesibila de flagship

Oppo Find X3 Neo

Oppo Find X3 Neo este terminalul din noua familie care se adresează celor care nu vor să cheltuie peste 1000 de euro pentru flagship-ul Find X3 Pro. Însă prețul ceva mai mic vine și cu unele concesii la nivel de configurație. Așa cum vom vedea în cele ce urmează, acestea par să nu fie făcute în zonele cheie. Și nu îi afectează versiunii Neo raportul preț/specificații destul de atractiv.

Dispozitivul este construit în jurul unui display AMOLED de 6,5 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Marginile laterale sunt curbate, pentru un aspect cât mai elegant. Ecranul are o rată de refresh de 90 Hz și integrează sub el și cititorul de amprentă digitală. Suportă HDR10+.

La interior, Oppo Find X3 Neo se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 865. Vârful de gamă de la Qualcomm de acum un an și ceva. Procesorul este asortat cu o memorie RAM de 12 GB și cu o capacitate internă de stocare de 256 GB. Aceasta din urmă nu va putea fi extinsă prin microSD, așa că utilizatorul va trebui să se descurce cu acest spațiu de stocare. Nu cred că vor fi probleme, memoria internă este suficient de generoasă.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto destul de ofertant. Senzorul principal este un Sony IMX766 cu rezoluție de 50 de megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 16 megapixeli și de un senzor de tip telephoto de 13 megapixeli, capabil de un zoom optic 2x. Cea de-a patra cameră este una dedicată macro, de 2 megapixeli. Camera foto frontală are o rezoluție de 32 megapixeli.

Terminalul are un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta se poate încărca ultra-rapid prin SuperVOOC 2.0, cu până la 65W. Sistemul de operare  este Android 11 cu interfața ColorOS 11.1 peste el.

Oppo Find X3 Neo va fi pus în vânzare în luna aprilie, la un preț de 815 euro. Va fi disponibil în variante de culoare neagră sau argintie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep