HomeFeaturedFocusOppo Find X3 Pro a fost prezentat oficial

Oppo Find X3 Pro a fost prezentat oficial

Oppo Find X3 Pro

Compania chineză aflată într-o ascensiune de necontestat și-a prezentat noua generație de flagship-uri. Oppo Find X3 Pro este terminalul cu care producătorul va ataca anul acesta ierarhia Androidelor. Și tocmai pentru că emite pretenții, și-a propus să impresioneze încă de la prima vedere. Propune pe partea din spate un design inedit, cu o singură suprafață de sticlă, curbată încât să permită modulului foto să iasă totuși în relief.

Si dacă am început cu el, să rămânem în zona de fotografie. Avem pe spate un sistem de patru camere foto. Are doi senzori Sony IMX766 de câte 50 de megapixeli fiecare, unul wide și unul ultrawide. Mai există un senzor de tip telephoto de 13 megapixeli, cu zoom hibrid 5x. Ultima cameră este una dedicată macro, de 3 megapixeli. O combinație inedită, care cred că va performa destul de bine. Aștept o recenzie DxOMark.

Ecranul lui Oppo Find X3 Pro este un LTPO AMOLED de 6,7 inchi. Rezoluția este QHD+, iar rata de refresh este de 120 Hz. Are marginile laterale curbate, iar în partea de sus un orificiu discret găzduiește o cameră foto frontală de 32 megapixeli.

La interior, așa cum era de așteptat, telefonul se bazează pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 888. Care vine la pachet cu suportul integrat pentru rețelele 5G. Există o singură variantă de memorii, cu 12 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB.

Acumulatorul de 4500 mAh se poate încărca cu până la 65W. Sau wireless cu până la 30W. De menționat și certificarea IP68, dar și Android-ul 11 cu interfața ColorOS 11.2 peste el.

Și acum vine partea comercială. Oppo Find X3 Pro are un preț de vânzare de 1149 euro. Va fi disponibil în negru sau albastru, începând cu 30 martie.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep