HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy S21+

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy S21+

huse de protectie pentru Samsung Galaxy S21+

Săptămâna trecută am publicat câteva impresii despre Galaxy S21+, inclusiv o comprație interesantă între acest flagship al coreenilor și anterioarele trei generații ale sale. Și am văzut, printre caracteristicile pe care le-a îmbunătățit față de predecesorii săi, că a renunțat la suprafața glossy de pe spate, care era un adevărat magnet pentru urmele de degete. Spuneam cu această ocazie că pot exista utilizatori care să prefere să folosească și huse de protectie pentru Samsung Galaxy S21+, chiar dacă urmele nu par să mai reprezinte o problemă.

Incidentele nefericite însă pot să apară oricând, așa că puțină atenție cu terminalul (care costă peste 4000 de lei) nu strică. Spuneam atunci că avem câteva propuneri (din peste 360 de modele pentru acest smartphone) interesante de la MobileDirect. Pe care o să le prezentăm în cele ce urmează.

Prima opțiune a fost o husă Honeycomb Shock Proof de la CUBZ. Am ales varianta verde, dar există și alte opțiuni de culoare. Are o textură de tip fagure pe spate și ranforsări suplimentare în zona colțurilor și a modulului foto de pe spate.

Prin marginea frontală mai proeminentă, protejează și ecranul atunci când acesta este așezat cu fața în jos pe o suprafață plată, sau când este scăpat pe o astfel de suprafață.

Ceva similar, dar cu un aspect mai sobru și mai discret, este husa Liquid Air de la Spiegen. Are o textură elegantă pe spate și aceeași margine frontală ceva mai groasă.

Cei care vor un grad de protecție mai ridicat, confirmat de certificări militare, au la dispoziție o husă UAG Pathfinder. Compania este recunoscută pentru certificările pe care le obține pentru produsele sale, iar construcția acestei huse arată gradul de rezistență al acesteia.

Colțurile sunt întărite, la fel și muchiile telefonului.

În oferta MobileDirect găsim și produse originale Samsung. Am ales o husă originală Samsung Clear View Cover. Este o husă de tip cover, care protejează și ecranul. Are o mică ferestruică pe partea din spate, dispusă vertical, pe care pot fi afișate notificările, ceasul și apelantul.

Așa cum spuneam, în oferta celor de la MobileDirect pot fi găsite multe alte opțini pentru S21+ și pentru aproape toate modelele de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep