HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note 10 Pro, specificatii tehnice complete

Xiaomi Redmi Note 10 Pro, specificatii tehnice complete

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Săptămâna trecută producătorul chinez a prezentat oficial seria Note 10 su brandul Redmi. O familie de terminale cu un raport preț/specificații extrem de atractiv. Și care vor fi disponibile și la nivel global. Cel mai interesant din familie, Xiaomi Redmi Note 10 Pro, are șanse destul de mari să fie disponibil inclusiv pe piața locală. Așa că merită câteva clipe din atenția noastră.

Dispozitivul este construit în jurul unui display AMOLED cu diagonală de 6,67 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Ecranul suportă o rată de refresh de până la 120 Hz și este protejat cu Gorilla Glass 5. În mod oarecum ciudat, cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, deși ar fi fost mai elegant sub display. În partea de sus, ecranul are un orificiu foarte discret, care găzduiește o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Pe partea din spate, ca să rămânem în zona de abilități foto, Xiaomi Redmi Note 10 Pro are un sistem de patru camere foto. Vedeta incontestabilă este senzorul principal cu rezoluție de 108 megapixeli (Samsung ISOCELL HM2). O tehnologie ce combină 9 pixeli intr-unul, pentru fotografii de 12 megapixeli. Cea de-a doua cameră este una ultrawide de 8 megapixeli. Mai avem o cameră de 5 megapixeli numită tele-macro și un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

La interior avem un chipset Qualcomm Snapdragon 732 și o memorie RAM de 6 GB sau de 8 GB. Varianta cu 6 GB de RAM poate avea memorie internă de 64 GB sau de 128 GB, în timp ce versiunea cu 8 GB de RAM primește 128 GB memorie internă.

Un acumulator de 5020 mAh, care oferă suport pentru încărcarea rapidă de 33W și un Android 11 completează lista cu detalii tehnice.

Prețurile pentru Xiaomi Redmi Note 10 Pro sunt de aproximativ 279 dolari, 299 dolari și respectiv 329 dolari, în funcție de versiunea de memorie aleasă. Sunt prețuri valabile pentru Asia, încă nu se cunosc cele europene. Chiar și așa, aș spune că telefonul este extrem de atractiv pentru cei care au un buget fix.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep