HomeFeaturedFocusVivo iQOO Neo5 isi face aparitia oficiala

Vivo iQOO Neo5 isi face aparitia oficiala

Vivo iQOO Neo5

După Asus ROG Phone 5 și ZTE Nubia Red Magic 6, avem acum un telefon de gaming cu prețuri mult mai normale. E drept, nu mai avem memorie RAM de 18 GB ca la cele două terminale amintite mai sus. Dar și prețul lui Vivo iQOO Neo5 este cu mult mai mic. Și cu toate acestea, terminalul are destul de multe de oferit.

Dispozitivul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 870. O premieră pentru compania chineză. Procesorul vine în combinație cu memorii RAM de 8 GB sau de 12 GB și cu capacități interne de stocare de 128 GB sau de 256 GB. Însă nu acest nucleu este punctul de atracție al terminalului.

Unul dintre argumentele lui Vivo iQOO Neo5 este ecranul său OLED cu diagonală de 6,62 inchi. Rezoluția este fullHD+, iar rata de refresh este de 120 Hz. Însă avem și un touch sampling rate de 1000 Hz. Adăugați si suportul pentru HDR10+ și avem un display destul de competitiv pentru zona de gaming. În partea superioară avem un orificiu discret pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Pe spate se găsește un sistem de patru camere foto. Un senzor principal de 48 megapixeli, ajutat de un ultrawide de 13 megapixeli și de alte două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime. Nimic pretențios. Se știe că aspectele foto nu sunt foarte importante pentru gameri.

Dar autonomia este, așa că acumulatorul de 4400 mAh și mai ales suportul pentru încărcarea ultrarapidă de până la 65W merită evidențiate.

Vivo iQOO Neo5 vine cu OriginOS peste Android 10. La nivel de software merită evidențiată funcția Multi-Turbo 5.0.

Partea ce mai frumoasă este însă legată de prețul de vânzare. Dispozitivul este deja disponibil în China la prețuri care încep de la aproximativ 380 dolari. De văzut dacă va ajunge oficial în Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep