HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 10S isi face debutul oficial

Xiaomi Mi 10S isi face debutul oficial

Xiaomi Mi 10S

Când toată suflarea pasionată de Androide așteaptă seria Mi 11, compania chineză vine cu un nou membru în generația de anul trecut. Xiaomi Mi 10S își face apariția oficială. Și se poziționează ca premium mid-range cu accente pe zona de fotografie și pe cea audio. Un telefon care merită atenția pasionaților, pentru că pare a fi foarte aproape de segmentul high-end.

Dispozitivul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 870. În ceea ce privește memoriile, se disting trei variante. Primele două cu memorie RAM de 8 GB și memorii interne de 128 GB sau 256 GB. Cea de top, cea mai atractivă, cu 12 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB.

Ecranul lui Xiaomi Mi 10S este un AMOLED de 6,67 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli). Are o rată de refresh de 90 Hz și integrează și cititorul de amprentă digitală. Marginile laterale sunt curbate iar în partea de sus are un orificiu discret. Acolo își găsește loc camera foto frontală de 20 de megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere. Vedeta inconstestabilă este senzorul principal de 108 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 13 megapixeli și de alte două camere de câte 2 megapixeli fiecare (macro și adâncime).

Acumulatorul care ține în viață această configurație are o capacitate de 4780 mAh. Se poate încărca rapid cu până la 33W.

De remarcat și partea de sunet, realizată în colaborare cu Harman Kardon. Cei de la DxOMark, care au trecut și pe teste de sunet, spun că până în prezent este cel mai performant sistem de difuzoare de pe un smartphone.

Xiaomi Mi 10S are prețuri care pornesc de la aproximativ 500 dolari și ajung până la 580 dolari, în funcție de versiunea de memorie aleasă. Vânzările încep mâine în China. Deocamdată nicio vorbă despre o posibilă disponibilitate globală.

via Gadgets360

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep