HomeFeaturedFocusAsus ROG Phone 5 devine disponibil in Romania

Asus ROG Phone 5 devine disponibil in Romania

Asus ROG Phone 5

La mai puțin de o luna de la apariția oficială a familiei de telefoane Asus ROG Phone 5, primele unități ajung pe piața din România și pot fi găsite în ofertele partenerilor oficiali Asus de pe piața locală. Așa că utilizatorii pasionați de gaming și fanii acestei serii au motive de bucurie.

Cel puțin pentru moment ajung pe piață două modele. ROG Phone 5 ZS673KS-1A012EU cu memorie RAM de 12 GB și capacitate internă de stocare are un preț de vânzare de 4399 lei. Varianta ZS673KS-1A014EU  cu aceeași capacitate internă de stocare de 256 GB și cu memorie RAM de 16 GB se vinde în România cu 4899 lei. Ambele vor fi disponibile momentan doar în varianta neagră.

Ambele dispozitive Asus ROG Phone 5 care se vor vinde la noi sunt dual-SIM, au ecran AMOLED de 6,78 inchi și 2448 x 1080 pixeli și se bazează pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 888. Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 6000 mAh care se poate încărca cu până la 65W.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din trei camere, cu un senzor principal de 64 megapixeli, un senzor ultrawide de 13 megapixeli și o cameră dedicată macro de 5 megapixeli. Camera foto frontală este de 24 megapixeli. Oricum, pentru un telefon de gaming abilitățile foto trec în plan secundar. De reținut că cel de-al doilea ecran, cel secundar, de pe spatele terminalului, nu este prezent. El apare doar în versiunea de top Ultimate. Avem totuși un RGB Light Panel care afișează anumite informații.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața ROG UI peste el. Asus ROG Phone 5 ar trebui să ducă mai departe moștenirea primită de la predecesorii săi. Și anume, popularitatea de care s-a bucurat în rândul gamerilor.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep