HomeMobileAndroidHuawei ofera premii majore:un super smartphone si vouchere de 3000 de lei...

Huawei ofera premii majore:un super smartphone si vouchere de 3000 de lei in magazinul sau online

Odată cu lansarea noului magazin online Huawei Store, compania oferă premii substanțiale, inclusiv un smartphone pliabil Mate Xs de 10999 LEI!
Odată cu lansarea noului magazin online Huawei Store, compania oferă premii substanțiale, inclusiv un smartphone pliabil Mate Xs de 10999 LEI!

Vreau să vă supun atenției o nouă promoție a Huawei Consumer Business Group vizavi de lansarea noului magazin Huawei Online Store în care sunt oferite voucher-e de până la 3000 de lei și chiar un smartphone pliabil Huawei Mate Xs (cu o valoare de 10999 LEI). Noul magazin online se va lansa în luna aprilie și pentru a marca momentul lansării, compania anunță o serie de premii, surprize și concursuri, special gândite pentru iubitorii de tehnologii de ultimă oră.

Ideea e așa: dacă vă tentează premiile atunci trebuie să vă înscrieți pentru primirea newsletter-ului Huawei ce va anunța data la care se lansează noul magazin online (undeva în luna aprilie). Odată înscriși cu un ID Huawei, veți primi automat un voucher de 100 de lei pe care îl pot folosi pentru achiziția de produse din noul magazin. Iar, clienții care își fac cont pe platformă primesc vouchere de până la 3000 de lei pe care le pot folosi în magazin.

Huawei oferă drept premiu în această campanie un smartphone Mate Xs cu ecran pliabil, în valoare de 10999 LEI.

Smartphone-ul pliabil Mate Xs se poate câștiga de cei ce fac achiziții de cel puțin 100 de lei în noul magazin Online Huawei. În plus, primii 500 de clienți, care cumpără de peste 100 de lei din magazin, primesc premii surpriză de tip Mystery Gift Box, în valoare de 199 lei.

Noul Huawei Online Store va conține toate categoriile de dispozitive proprii – smartphone, PC&tablete, wearables și audio – și este special creat pentru a-i menține conectați în permanență pe consumatori la produsele și cele mai bune oferte Huawei.

Când un client recomandă o altă persoană pentru a-și crea cont în magazin, acesta cât și cel recomandat primesc vouchere suplimentare de 50 lei, iar cei care comentează pe paginile produselor magazinului sau postează review-uri în comunitatea Huawei despre experiențele avute cu produsele companiei primesc vouchere de 30 lei.

E o promoție extrem de interesantă, continuând evenimentele similare din lunile trecute și eu vă recomand să nu ratați ocazia asta, mai ales că în magazinul online sunt câteva produse (Huawei Watch GT2 Pro și Watch Fit) care își merită banii!

Detalii despre campanie și modalitatea de înscriere se găsesc aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep