HomeMobileAndroidHuawei P50 va fi lansat in iunie, alaturi de Harmony OS 2.0

Huawei P50 va fi lansat in iunie, alaturi de Harmony OS 2.0

Viitorul flagship Huawei P50 va fi prezentat in luna iunie, odată cu lansarea sistemului de operare Harmony OS 2.0.
Viitorul flagship Huawei P50 va fi prezentat in luna iunie, odată cu lansarea sistemului de operare Harmony OS 2.0.

Deși se discuta despre o posibilă lansare a lui Huawei P50 în luna mai, lucrurile s-au decalat puțin și o să vedem viitorul flagship Huawei abia în luna iunie, alături de prima versiune oficială a sistemului de operare Harmony OS 2.0, construit de Huawei peste un Android Vanilla. Informația a apărut la o prezentare ținută de Dr. Wang Chenglu, președintele Huawei Consumer Business Group, la un eveniment TEDx la Shenzhen. În prezentarea sa Dr Wang a menționat că multe aparate Huawei vor veni cu Harmony OS în iunie 2021, undeva la la 300 de milioane de smartphone-uri, tablete sisteme IoT vor putea folosi noul sistem de operare până la finalul anului 2021.

O randare cu Huawei P50 Pro, realizată pe baza schițelor.

Aceasta ar fi și explicația pentru care Huawei nu se grăbește să aducă modelul Huawei P50, ținându-l ca flagship pentru Harmony OS 2.0, alături de tableta MatePad Pro 2. Zilele trecute am văzut niște noi imagini cu Huawei P50 Pro, create pe baza schițelor scăpate pe net. Avem chiar și un film:

O altă informație interesantă este legată de faptul că deși inițial se zvonea că actualele aparate Huawei și Honor cu EMUI 11 și Magic UI 4 ar trebui să primească actualizarea Harmony OS 2.0, se pare că doar modelele Kirin vor beneficia de treaba asta, lăsând pe dinafară aparatele cu cipset Mediatek și Snapdragon.

Pentru că mai e destul până în iunie, rămâne să vedem ce informații noi vor mai apărea pe această temă.

via GSMA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep